Hol van elrejtve a 120-as szám? Győzd le a vizuális rejtvényt a KEZDŐKNEK TREND-ben rekordidő alatt

Hol van elrejtve a 120-as szám? Győzd le a vizuális rejtvényt a TREND KEZDŐKNEK programban rekordidő alatt
Gyakorolja a szürkeállományt, és növelje vizuális készségeidet.

Ne hagyja ki ezt a pillanatnyi csodálatos vizuális rejtvényt, amely próbára teszi vizuális képességeit és kognitív sebességét. Ebben a kihívásban be kell mutatnod, hogy kiemelkedő képességeid vannak, hiszen rekordidő alatt meg kell találnod egy rejtett számot.

Ez a kihívás ígéretes stimuláld az elmédet és megadd a szükséges gyakorlatokat, hogy nap mint nap fejlődj, de ne aggódj, ez egy kezdő szintű kihívás, nem kell lehetetlen küldetéseket teljesítened, csak az abszolút koncentrációt kérik tőled elejétől a végéig.

KIHÍVÁS KÜLDETÉS

10 MÁSODPERCED VAN A KÉPEN ELREJTETT 120-AS SZÁM MEGTALÁLÁSÁRA

Hol van elrejtve a 120-as szám? Győzd le rekordidő alatt a vizuális rejtvényt a TREND KEZDŐKNEK programban
Kép: Genial Guru

Elérte a célt az utolsó másodperc előtt? Ez csak annak a jele, hogy Ön a profi az ilyen típusú kihívásokban, de tudod, az embernek nincsenek határai, ezért biztosak vagyunk abban, hogy más kihívásokban is jobb eredményeket érhetsz el. Így élvezheti a hihetetlen rejtvényt, miközben növeli a versenyképességet, ami elengedhetetlen készség a mindennapi életében.

Az elme edzése olyan tevékenységeken múlik, amelyek életkortól függően változhatnak, más szóval érdekes tevékenységeket ajánlanak a gyerekeknek, ahol rövid időn belül bemutathatják képességeiket.

A serdülő- vagy felnőttkorban egyéb bonyolult játékok, például társasjátékok is ajánlottak, különösen sakk és bingó, sport vagy olvasás. Logikai játékok, sorsolás, zenetanulás, receptek is javasoltak. Bármilyen tevékenység, amely új tanulást biztosít és megkérdőjelezi a tudást, de motiválja a probléma megoldását.

VÁLASZ span>

Hol van elrejtve a 120-as szám? Győzd le rekordidő alatt a vizuális rejtvényt a TREND KEZDŐKNEK programban
Kép: Genial Guru

Most, ha tovább kell edzened az agyad tevékenységekkel, és szeretnél egy napi szokást gyakorolni, fontos, hogy légy figyelmes, mert olyan játékokat kínálunk neked, mint a különbségek keresése, a szókeresés, sudokus, keresztrejtvények, többek között. Ezek bármelyike ​​segít elkerülni a kognitív hanyatlást, és szórakoztató módon tanulhat.

Hol van elrejtve a 120-as szám? Győzd le a vizuális rejtvényt a KEZDŐKNEK TREND-ben rekordidő alatt
Gyakorolja a szürkeállományt, és növelje vizuális ügyességét.

5 / 5 ( 3 Szavazatok )