Hol található a „C” betű? Győzd le azt a 80%-ot, akik megbuktak a pillanatnyi vizuális kihíváson

Hol van a „C” betű? a 80%-ot, akik megbuktak a pillanatnyi vizuális kihíváson

Az agy lehetővé teszi a mozgások irányítását, a beszédet, az érzelmek érzékelését, az információk feldolgozását és az emlékezést, ezért gondoskodni róla és egészsége megőrzése érdekében saját érdekünkben szükséges.

A ellazult és teljes elmét vizuális rejtvények segítségével érhetjük el, bár ez típustól függ, de néhányan segítenek megállítani a kognitív romlást és a neurodegeneratív betegségek megjelenését.

< p> Annak ellenére, hogy nagyszerű alternatíva és tanulási eszköz, nem elégítik ki teljesen ezt az igényt, a nagy előnyök eléréséhez más szokásokkal kell kiegészíteni, például társasjátékokkal, sportokkal, oktatási tevékenységekkel és stimulánsokkal.

KERESSE A KÉPEN ELREJTETT „C” BETŰT; VAN 8 MÁSODPERCED

Hol van a „C” betű? Győzd le azt a 80%-ot, akik megbuktak a pillanatnyi vizuális kihíváson
Fotó: Genial Guru

< span data- Contrast="auto">Különböző szakértők azt javasolják, hogy naponta gyakorolja az agyat olyan tevékenységekkel vagy gyakorlatokkal, mint amilyeneket ma bemutatunk. Rövid vagy hosszú időn belül észreveheti az előnyöket. Türelmet és következetességet javasolunk.

A rejtvények Ideálisak, és találhatunk köztük vizuálisakat is, például szókereséseket vagy keresési kihívásokat; amelyek többnyire szórakoztatóak, és az olyan speciális készségek fejlesztésére összpontosítanak, mint például az érvelés, a vizuális sebesség, a memória, a megfigyelés, a figyelem, a képzelet stb.

A rejtvény megfejtéséhez óvatosnak kell lenned, és meg kell találnod a megoldást időkorlát, általában az ilyen típusú kihívások, amelyeket a közösségi hálózatokon mutatnak be, ideálisak és elegendőek a megfigyelési és figyelemkészségek tesztelésére.

VÁLASZ

Hol van a „C” betű? Győzd le azt a 80%-ot, akik nem teljesítették a pillanatnyi vizuális kihívást
Fotó: Genial Guru

Az első másodperctől fogva észre fogod venni, hogy maximálisan erőlködsz, hogy megtaláld a megoldást, ez szükséges agya formában tartsa magát, és idővel folyamatosan javuljon. Ne hagyja abba az edzést vagy az előrehaladás vágyát, és ne hagyja ki az elméjét mesés módon, ne hagyja ki a pillanatnyi vizuális kihívásokat, amelyeket mi kínálunk Önnek.

Hol van a „C” betű? Győzd le azt a 80%-ot, akik elbuktak a pillanatnyi vizuális kihíváson


4.5 / 5 ( 4 Szavazatok )