Hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosogató csapjairól? A csalhatatlan trükk, amitől olyanok lesznek, mint az újak

Hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosogatócsaptelepekről? A tévedhetetlen trükk, amitől újszerűek lesznek
Képek: iStock

Kezdjük az évet, és az otthonunk takarítása még nem ér véget, sőt, még jócskán meg is nőhet, hiszen az év végi bulik miatt, ha nem a padlók, akkor az az edényeket, a fürdőszobát vagy az ablakokat, és a sok takarítás miatt elfelejtünk néhány részletet, például a mosogató csaptelepeit, amelyek általában bonyolultak és olykor konfliktusosak a mosogatás során szükséges részletek miatt, és ezt a részletet fogkőnek nevezik. , amelyet talán lehetetlennek tűnik eltávolítani, de itt az EDC-n megtudhatja, hogyan lehet egyszer és mindenkorra eltüntetni.

A starter egy olyan anyag, amely a vízben található ásványi anyagokból, főleg kalciumból képződik. Ezeknek az ásványoknak a felhalmozódása kemény, vastag varasodást okoz, amelyet szinte lehetetlen eltávolítani. És mivel ez egy olyan anyag, amely a víz áthaladásával jön létre, és amely szükséges a napi tevékenységek elvégzéséhez, lehetetlen, hogy a fogkő elmozduljon a padlónkról vagy a házunkban lévő kiegészítőinkről, de lehetséges. az, hogy egy házi alapanyagokból készült trükk segítségével távolítsuk el a mosogató csapjainkból. És hogy megszabadulhass tőle és kifogástalan kulcsokat mutass be, megtanítjuk neked ezt a meglepő és egyszerű otthoni trükköt, amellyel végleg búcsút inthetsz a fogkőnek.

Mint már említettük. korábban csak két házi alapanyagra lesz szükséged, amelyek már otthon is lehetnek. Ezek a fehér ecet és a szódabikarbóna, olyan összetevők, amelyek tisztító és fertőtlenítő tulajdonságaikról ismertek, így kombinálva kiváló szövetségesek a ház ezen területeinek takarításánál. Hogy búcsút vehess az idegesítő fogkőtől, bemutatjuk ezt a kiváló trükköt, és minden további nélkül lássuk a dolgot.

div>
Hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosogatócsaptelepekről? A tévedhetetlen trükk, amitől úgy néznek ki, mint az új
Képek forrása: Pinterest

Távolítsa el a vízkövet a vízcsapokról ezzel az egyszerű házi trükkel

A szükséges anyagok:

° 200 milliliter fehér ecet

° 2 evőkanál szódabikarbóna

° Ecset vagy szivacs

Eljárás:

1.- Egy edényben keverje össze a fehér ecetet a két evőkanál szódabikarbónával, amíg lágy paszta nem lesz.

2.- Vigyen fel bőséges mennyiségű pasztát azokra a gombokra, amelyek felhalmozódott fogkő, és ha szükséges, helyezzen rá papírt, hogy a keverék ne hulljon le a kulcsokról.

3.- Hagyja a pasztát hatni két órán át, vagy ha lehetséges, egy éjszakán át. nagyon beragadt.

4.- Vigyen fel egy kevés fehér ecetet, és ecsettel dörzsölje le a fogkő eltávolításához.

5.- Öblítse le és szárítsa meg.

Mint mondtuk, nehéz megakadályozni a fogkő megjelenését, azonban a megjelenését meg tudjuk tartani, ha egyszerűen csak folyamatosan tisztítjuk, hogy ez a képződmény ne halmozódjon fel, és ha már be van ágyazva, akkor alkalmazhatja azt az időpontot, amikor ez kiváló otthoni trükk szükséges, amely amellett, hogy hatékony, gazdaságos és kíméli a mosogató csaptelepeit és a környezetet.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )