Hogyan lehet visszaállítani a régi WhatsApp számát? Ez így történik lépésről lépésre

Hogyan tudod visszaállítani a régi WhatsApp számodat? Lépésről lépésre ez így történik

Telefonszámunk segítségével a kapcsolattartóink azonosíthatnak minket, és kommunikálhatnak velünk, akár hívások, üzenetek útján, akár olyan alkalmazásokon keresztül, mint a WhatsApp. Ha elveszítjük ezt a telefonszámot, és nincs tartalékunk, előfordulhat, hogy elveszítjük csevegéseinket és névjegyeinket.

Sokszor, amikor új telefont vásárolunk, az új SIM-kártyához kapcsolódik, így kénytelenek megváltoztatni a telefonszámot és a WhatsApp-ot. Ha valamilyen okból végre kellett hajtania ezt a módosítást, és vissza szeretné állítani korábbi csevegéseit, ne aggódjon, vannak trükkök, amelyek segíthetnek ebben a célban.

Ma megmutatjuk, hogyan állíthatja vissza régi WhatsApp-számát, ezért nagyon figyeljen.

Hogyan állíthatja vissza régi WhatsApp számát?

Hogyan használhatja újra régi számát a WhatsApp-on?

Először: Ellenőrizze, hogy elérhető-e a régi telefonszáma. Lépjen kapcsolatba telefonszolgáltatójával, hogy megtudja, hogy régi száma fel van-e szabadítva, és újra felhasználható-e. Ha nem, akkor újra kell kérnie.

Második: A beszélgetések biztonsági mentése. A számok megváltoztatása előtt készítsen biztonsági másolatot a WhatsApp-beszélgetésekről. Megteheti manuálisan vagy a WhatsApp automatikus biztonsági mentési funkciójával.

Harmadik: Módosítsa WhatsApp-számát. Nyissa meg a WhatsApp-ot, és lépjen a Beállítások > Fiók > Szám módosítása menüpontra. A folyamat befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Tippek:

-Ha megváltoztatja a telefonszámát, a kapcsolattartói üzenetet kapnak, amely tájékoztatja őket a változásról.

-Ahányszor módosíthatja telefonszámát .

< p>A lépések magyarázata

Ha az eljárás elolvasása után valami nem világos az Ön számára, ne aggódjon, alább elmagyarázzuk mindegyikre, ezért nagyon figyeljen oda.

Első lépésként ellenőrizze, hogy a régi szám elérhető-e. Ezt úgy teheti meg, hogy kapcsolatba lép a telefonszolgáltatójával. Ha nem érhető el, újra kell kérnie.

Hogyan tudod visszaállítani a régi WhatsApp számát? Így történik ez lépésről lépésre
WhatsApp-szám cseréje egy régire, a kép jóváírása az Enséñame de Ciencia-ra

A második lépés a beszélgetések biztonsági másolatának készítése. Ez azért fontos, hogy ne veszítse el üzeneteit és multimédiás fájljait. Biztonsági másolatot készíthet manuálisan vagy a WhatsApp automatikus biztonsági mentési funkciójával.

A harmadik lépés a WhatsApp-szám módosítása. Ehhez nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, lépjen a Beállítások > Fiók > Szám módosítása menüpontra, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Melyek a WhatsApp új biztonsági és adatvédelmi funkciói?

A WhatsApp számos új biztonsági és adatvédelmi funkciót vezetett be. A legfontosabb funkciók közül néhány:

-Biztonsági beállítások Android és iOS eszközökön: A WhatsApp új biztonsági beállításokat vezetett be, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy további intézkedésekkel védjék fiókjukat, például két tényezővel.

- Rosszindulatú programok elleni védelem: A WhatsApp javította biztonságát, hogy megakadályozza, hogy az alkalmazást rosszindulatú programok fertőzzék meg, ha az eszközt megtámadják.

-További ellenőrzések és hitelesítések: Az alkalmazás új ellenőrzések bevezetésén dolgozik. és hitelesítések, hogy a felhasználók nagyobb biztonságban érezzék magukat az üzenetküldő szolgáltatás használatakor.

-Idegenektől érkező hívások némítása: A felhasználóknak lehetőségük van elnémítani az idegenektől érkező hívásokat. az Ön adatainak védelme és a nem kívánt hívások elkerülése.

- Végpontok közötti titkosítás: A WhatsApp végpontok közötti titkosítást használ a beszélgetések adatainak védelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy csak a beszélgetésben részt vevő személyek férhetnek hozzá az információkhoz, mivel az üzenetek az eszközön tárolódnak, nem pedig külső szervereken.

Ez csak néhány a WhatsApp által kínált új biztonsági és adatvédelmi funkciók közül. végrehajtott vagy a jövőben megvalósítani tervez. Ezen intézkedések célja annak biztosítása, hogy a felhasználók biztonságosan kommunikáljanak, és megvédjék személyes adataikat.


5 / 5 ( 5 Szavazatok )