Hogyan lehet eltávolítani a rozsdát a ruhákról? 2 trükk, amelyek segítségével könnyedén eltávolíthatod a foltokat

Hogyan távolítsuk el a rozsdát a ruhákról? 2 trükk, amivel könnyedén eltávolíthatod a foltokat
A kép forrásai: Shutterstock

Ruhunk tisztasága olyasvalami, amit néha lehetetlennek tűnik megőrizni, legyen szó munkáról, játékról vagy egyszerűen észrevétlenül, a foltok mindennaposak a ruhákon, de vannak olyan foltok, amelyeket nehezebb eltávolítani. mint mások, köztük van a rozsda, akár azért, mert kerékpáron ültél, mert szerszámokkal dolgozol, vagy mert észrevétlenül egy felületre vagy egy rozsdás tárgyra támaszkodsz, és a farmer vagy a kedvenc inged már jó rozsdanyomot hagyott. . Vannak azonban olyan trükkök, amelyek a legjobb szövetségesei lehetnek ezeknek a foltoknak a eltávolításában és a ruhák újszerű megjelenésében, amelyek közül az egyiket alább találja.

Általában az ilyen nehéz foltokkal talál Az ideális, ha speciális termékekkel puhítja ruhái anyagát, és eltünteti a foltokat.Ez különösen a fehér ruhákon történik, mivel ezek az egyik legkényesebbek. Most van egy másik módszer a rozsdafoltok eltávolítására a ruhákról, ami nagyon hatékony, praktikus és erőteljes, ezt javasoljuk, hogy próbálja ki, mivel ez egy tökéletes alternatíva a vegyszerek használatának mellőzésére, amelyek károsíthatják a ruhákat, így a következő .

Hogyan lehet eltávolítani a rozsdafoltokat a ruhákról?

A trükk a ruhák rozsdafoltjait citromsavval távolítjuk el, és abból a citromból lesz, amelyből nyerjük, higgyük el, csak pár citrommal tudod eltávolítani a fent említett tényezők vagy bármely más által okozott rozsdafoltokat. egy másik kefe rozsdás fémmel. Az alábbiakban pedig elmagyarázzuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a citromból, hogy eltávolítsa a rozsdát a ruhájáról.

Citromlé és só

A citromlével és a sóval kezdjük, ez lesz az egyetlen dolog, amit használni fog, és a rozsda eltávolításának módja a ruhákról a következő:

1.- Préselje ki a citromlevet közvetlenül a ruháján lévő rozsdafoltra.

2.- Folytassa a só szórásával.

3.- Dörzsölje egyenletesen az anyagot. és némi nyomással próbáljon meg nem kifejteni annyi erőt, hogy ne bánjon rosszul a szöveteivel.

4.- Hagyjon a keveréknek hatni kb. két órát, célszerű egy éjszakán át hagyni.

5.- Ha megpihent, folytathatja a ruhamosást a szokásos módon.

Hogyan távolítsuk el a rozsdát a ruhákról? 2 trükk, ami segít eltávolítani a foltokat erőfeszítés nélkül
Képek szerint: tuhogar.com

Citromlé és szódabikarbóna

Hasonlóan csak ezeket az összetevőket kell felhasználnia, és a következő eljárást kell végrehajtania:

1.- Kenje szét a szódabikarbónát a rozsdafoltra, és facsarjon ki egy citromot.

2.- Hasonlóképpen dörzsölje egyenletesen enyhe erővel.

3.- Hagyjon időt a keveréknek, hogy nagyobb hatást érjen el. még hagyhatja egy éjszakán át, vagy csak 2-3 órán át. Érdemes megemlíteni, hogy fontos, hogy ruháit ne érje napfény.

4.- Ha ez az idő letelt, kefével újra dörzsölheti, amíg a rozsdafoltok eltűnnek. .

5.- Végül a ruhadarabot a szokásos módon kimoshatja.

Mindig ne felejtse el elolvasni a ruhája címkéjén található mosási és szárítási utasításokat, mielőtt bármit tenne. tisztítási trükk, csak vigye fel a gyógyszert a rozsdafoltra, és próbálja meg a lehető leggyorsabban megtenni.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )