Hogyan készítsünk „időkapszulát” a Spotify-ban? Ez így történik lépésről lépésre

Hogyan hozzunk létre

Mexikóban és a világ számos országában a kedvenc zenealkalmazások közül a Spotify az egyik legjobb bérlési lehetőség a zenei streaming alkalmazások szektorában. Az összes olyan funkción kívül, amelyet erről az alkalmazásról már ismer, a közösségi hálózatokkal és böngészőkkel, például a Google Térképpel és a Waze-szel való integrációja lehetővé teszi számunkra, hogy létrehozzuk az „Időkapszula” nevű új lehetőséget.

Időkapszula. A Spotify-ból egy speciális lejátszási lista, amelyet létrehozhat a későbbi hallgatáshoz. Kiválaszthatja a lejátszási listába felvenni kívánt dalokat, és beállíthatja a megnyitás dátumát. Amikor elérkezik a dátum, meghallgathatja a lejátszási listát, és emlékezhet arra, hogyan érezte magát, amikor létrehozta. Ma erről az alkalmazásról fogunk beszélni, és arról, hogyan hozhat létre saját időkapszulát lépésről lépésre.

A Spotify és versenytársai

A Spotify egy zenei streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít több millió zeneszámhoz, podcasthoz és digitális videóhoz az alkotóktól a világ minden tájáról. Ingyenes verziója korlátozott funkciókkal és prémium előfizetéssel rendelkezik, amely további előnyöket kínál.

A Spotify egy népszerű zenei streaming platform, amely dalok, podcastok és videók széles választékát kínálja. Előnyei közé tartozik a széles zenei katalógus, az offline lejátszás, a minőségi hangzás, a személyre szabott ajánlások és a zene barátokkal való megosztása. Bár vannak más zenei alkalmazások is, a Spotify kiemelkedik népszerűségével és egyedi funkcióival.

Különbségek más zenei alkalmazásoktól

Apple Music: A Spotify és az Apple Music a két fő zenei streamelési platform. Bár mindkét szolgáltatás kiváló, van néhány különbség, amelyet figyelembe kell venni. Például a Spotify maximális hangminősége 320 kbps, míg az Apple Musicon 256 kbps. Ezenkívül a Spotifynak van egy ingyenes verziója hirdetésekkel, míg az Apple Music nem kínál ingyenes lehetőséget.

Egyéb zenei alkalmazások: Sok más zenei alkalmazás is elérhető, például a Deezer, a Tidal és az Amazon Music. Mindegyiknek megvannak a saját funkciói és előnyei, ezért fontos, hogy egy adott alkalmazás kiválasztása előtt értékelje igényeit és preferenciáit.

Hogyan hozhat létre időkapszulát?

Természetesen. Ha "időkapszulát" szeretne létrehozni a Spotify segítségével, kövesse az alábbi lépéseket:

Először: Nyissa meg a Spotify alkalmazást mobileszközén.

Második: Koppintson a profil ikonjára a jobb felső sarokban.

Harmadik: Válassza ki a „Lejátszási lista a jövő számára” lehetőséget.

Negyedszer: Koppintson a „Létrehozás” gombra.

Hogyan hozzunk létre < figcaption class="wp-caption-text">Spotify időkapszula

Ötödik: Válasszon témát az időkapszulához.

Hatodszor: Válassza ki a dalokat, amelyeket szeretne szeretné belefoglalni az időkapszulájába.

Hetedik: Koppintson a „Kész” gombra.

Miután létrehozta az időkapszulát, látni fogja a „Lejátszási listában”. a játékhoz” szakasz. jövő” a profilodban. Bármikor megnyithatja és meghallgathatja.

További lehetőségek

Az előző opciók mellett az időkapszulát személyre szabhatja a következő lehetőségek közül választhat:

Megnyitás dátuma: Kiválaszthatja azt a dátumot, amikor meg szeretné nyitni az időkapszulát.

Üzenet: Hozzáadhat egy üzenetet az időkapszulájához. Az üzenet akkor jelenik meg, amikor valaki kinyitja az időkapszulát.

Kép: Hozzáadhat egy képet az időkapszulájához. A kép megjelenik az időkapszula oldalán.

További tippek

Íme néhány tipp az időkapszula Spotify segítségével történő létrehozásához:

p>

-Gondoljon arra a pillanatra, amikor ki akarja nyitni az időkapszulát. Születésnap, ballagás vagy évforduló alkalmából szeretné megnyitni?

-Válasszon olyan dalokat, amelyek különleges jelentéssel bírnak az Ön számára. A kiválasztott dalok emlékeztetni fognak arra a pillanatra, amikor létrehoztad az időkapszulát.

-Ne felejts el üzenetet hozzáadni. Az üzenet segítségével megoszthatja gondolatait és érzéseit azzal a személlyel, aki kinyitja az időkapszulát.

E tippek követésével egyedi és különleges időkapszulát hozhat létre, amelyet felhasználhat jövő.


5 / 5 ( 1 Szavazatok )