Hat INGYENES tanfolyam az otthoni programozás megtanulásához, MINDEN 2024-BEN

Hat INGYENES kurzus a programozáshoz otthonról, elérhető MINDEN 2024-BEN

A Python a legjobb szintű többparadigmás programozási nyelv, amely ideális kezdőknek: „Erőteljes és gyors […] barátságos és könnyen megtanulható” a weboldalán. Annyira, hogy olyan nagyvállalatok programozási nyelvének választották, mint pl. mint a Google, a Facebook (Instagram), az Uber, a Pinterest, a Netflix, a Spotify alkalmazásaihoz. Tnyelve lehetővé teszi, hogy a videojátékoktól a mobilalkalmazásokig mindent programozzon.

Szeretne tanulni a Pythonról, és szeretne azzá válni? programozási szakértő?, itt hagyunk egy listát a Coursera platformon tárolt oktatási ajánlatokról, hogy szakértővé válhasson.

A következő MOOC-ok (online tanfolyamok, masszív és nyitottak) a teljes nyilvánosság számára hozzáférhetők, és előzetes tudományos ismeretek nem szükségesek, a „saját tempójában” módban vannak, így Ön az időbeosztásához legjobban illeszkedő tanulmányi órákat szentelheti.

Íme a lista:

„Programozás mindenkinek (Bevezetés a Pythonba)”

Az első kurzus„Programozás mindenkinek (Bevezetés a Pythonba)” A , egy 100%-ban online tanfolyam, rugalmas időbeosztással kezdőknek. Körülbelül 8 hónapig tart, és a Michigani Egyetem kínálja, Prof. Charles Russell Severance irányítása alatt.

Ez a specializáció bemutatja az alapvető programozási fogalmakat, beleértve az adatstruktúrákat, a hálózati alkalmazásprogramok interfésztjeit és az adatbázisokat, a Python programozási nyelv használatával. Megtanulhatja az adatok helyreállítására, feldolgozására és megjelenítésére szolgáló alkalmazások tervezését és létrehozását is.

Ennek a programnak angol és arab nyelvű feliratai vannak , francia, portugál, kínai, vietnami, koreai, német, orosz, török ​​és természetesen spanyol.

A négy kurzus alkotja ezt a speciális programot:

 • 1. kurzus. Programozás mindenkinek (A Python használatának első lépései);
 • 2. kurzus. Python adatstruktúrák;
 • 3. tanfolyam. Python használata webes adatok eléréséhez; és
 • 4. tanfolyam. Adatbázisok használata Pythonnal.
ul>

Link a kurzushoz: „Programozás mindenkinek (Bevezetés a Pythonba)”

Hat INGYENES tanfolyam az otthoni programozás megtanulásához, MINDEN 2024-BEN

"Python programozás"

A kurzus " A Python programozás” célja, hogy szükséges eszközöket kínáljon számítógépes gondolkodási készségeinek fejlesztéséhez. Ezt a MOOC-ot úgy tervezték, hogy megtanuljon programozni a Python nyelven.

A hozzávetőlegesen 60 órás időtartam alatt megtanulja megérteni az olyan fogalmakat, mint például: algoritmus, vezérlőstruktúra, paraméterek stb. . A nagy mennyiségű információhoz szükséges összetett fájlok és adatstruktúrák kezelésének megismerése mellett.

Ez a tanfolyam a Prof. Andres Felipe Melani de la Hoz, Prof. Marcela Hernandez Hoyos, Prof. Andrea Herrera Suescún és Prof. Mario Sánchez Puccini, az Andok Egyeteméről.

A kurzus tanulmányi tartalma több hétre oszlik:

 • 1. hét. A programozás világának felfedezése;
 • 2. hét. Döntéshozatal;
 • 3. hét. Műveletek ismétlése és adatszerkezetek kezelése; és
 • 4. hét. Feladatok megoldása mátrixokkal és könyvtárakkal.

Link a kurzushoz: „Programozás Pythonban”

„ A Python-adatok struktúrái”

Az Universidad Austral online kurzusa "Python adatstruktúrák" a speciális program része: Tanuljon meg programozni Pythonnal. Ez a kurzus célja, hogy gyors hozzáférést biztosítson a Python nyelv adatstruktúráihoz a 3.0-s verzióban.

A kurzus célja olyan ismeretek megszerzése, amelyek lehetővé teszik olyan programok létrehozását, amelyek sok adattal dolgoznak. Körülbelül 15 órát vesz igénybe.

Ezzel a tanfolyammal elsajátíthatod a következő készségek:

 • A Python által biztosított különböző adatstruktúrák megértése;
 • megismeri, hogyan kell dolgozni a fájlokkal; és
 • Ismerje meg a dekorátorok használatát.

Link a kurzushoz: „Python Data Structures”

Hat INGYENES kurzus az otthoni programozás megtanulásához, MINDEN 2024-BEN

„Bevezetés a Python I programozásba: Programozás megtanulása Python segítségével”

A „Bevezetés a Python I programozásba: Programozás megtanulása Python segítségével” egy online tanfolyam, amelyet a(z) a Chilei Pápai Katolikus Egyetem, Prof. Jorge Muñoz Gama, Mar Perez-Sanagustin adjunktus, Dr. Cristian Ruz és Prof. Valeria Herskovic.

A tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség előzetes tudásra vagy tapasztalatra, körülbelül 17 órát vesz igénybe, és megtalálható spanyolul. A tanfolyam által garantált készségek a következők: programozás, Python programozás, programozási nyelv

Mit fog tanulni ezen a tanfolyamon?

 • Programozás és a számítógép rendszerek; és
 • A Python nyelv alapvető utasításai, vezérlési folyamat, függvények, karakterláncok és fájlok, listák.

A kurzus linkje: „bevezetés a Python I programozásba: Programozás megtanulása Python segítségével”

Python tanulása digitális áramkörökkel és jutalmazás a Python segítségével

A Courser Project Network által kínált alábbi irányított projektek nem igényelnek előzetes ismereteket, mivel a nagyközönségnek szólnak.

A legérdekesebb dolog ezekben a projektekben, hogy a munkaterülete egy virtuális írás, amely közvetlenül a böngészőben nyílik meg. A képernyő jobb oldalán egy osztott képernyős videót láthat, ahol az oktató lépésről lépésre elvezeti Önt.

Hat INGYENES kurzusok otthoni programozáshoz, elérhető ÖSSZES 2024

Python tanulása digitális áramkörökkel: Megtanulja, hogyan hozhat létre függvény- és osztálykönyvtárat a digitális áramkörök szimulálásához. Két órán keresztül fejleszti készségeit: számítógépes programozás, objektum-orientált programozás, feladatszervezés. Ez a tanfolyam Prof. Arturo Javier Miguel de Priego Paz Soldán vezetése alatt zajlik.

Jutalmazás Pythonnal egy középszintű tapasztalatot igénylő tanfolyam, körülbelül két órás időtartammal, megtanulhatod grafikonok készítését, testreszabását, valamint a github adattárakból való kivonatolás, munkavégzés és adatok gyűjtése jelenleg Eng. María Ignacia España irányítása alatt áll.

Hogyan tudok regisztrálni?

Ha hallgatóként szeretne részt venni a programban vagy tanfolyamon, ezt ingyenesen megteheti, ez lehetővé teszi hogy elérje a tartalom nagy részét. Ha bizonyítvánnyal rendelkező tapasztalattal jelentkezik be a programba, akkor hozzáférhet a kurzushoz, hogy a platformon történő fizetés révén tantervi értékű tanúsítványt szerezzen.


5 / 5 ( 5 Szavazatok )