Grafológia: Mit jelent, ha az ember kis kézírással ír?

Grafológia: Mit jelent az, ha egy személy kis kézírással ír?
Képek forrása: Europa Press | Freepik

"Az írás álcázása ugyanolyan nehéz, mint a fiziognómiájának álcázása." (J. CH. Grohmann).

Ezt a grafológiáról szóló cikket egy olyan kifejezéssel kezdjük, amely felfedi, hogyan próbálja elrejteni önmaga bizonyos vagy összes aspektusát a személy a Miután megírtad és jó grafológiai elemzést végeztél, megtalálhatod az adott egyén különféle személyes jellemzőit, olyan aspektusokat, mint például az örömök, a harag, a félelmek és még a traumák is. De ahhoz, hogy ezt elérd, sok tudásra van szükséged egy olyan tudományágban, mint a grafológia. Kezdésnek azonban jó módja egy személy kézírásának méretének elemzése, így az alábbiakban megtudhatja, mit találhat, és hogyan végezhet kézíráselemzést.

¿ Mit csinál egy személy. tükrözik, amikor kisbetűvel írnak?

1.- Introverzió p>

A grafológia szerint, amikor egy személy kis kézírással ír, általában nagyon egyéni, hajlamos arra, hogy jól elszigetelje magát, és nagyon koncentráljon önmagára. Erről szól az introvertáltság, vagyis az introvertált embereket nem érdeklik a kalandok, az új érzelmek vagy az ismeretlen, hajlamosak belenyugodni az életbe és abba, ami van, és nem szeretik a változásokat. Ezenkívül az introvertált embereknek nehézségei vannak a szocializáció során, ez visszafogott természetükből adódóan.

Ne feledjük, hogy a grafológia elemzésénél más szempontok is szükségesek ehhez és az egyén személyiségének más kritériumaihoz. abban a sorban, hogy az introverzió jellege kiteljesedjen, az apróbetűs betűnek nem szabad jobbra hajlania, mert ha igen, akkor érzelmileg kifejező személyről lenne szó, bizonyos befelé fordulási hajlamokkal.

2.- Koncentrációs képesség

Sok nagyon koncentrált ember, például tudósok, kutatók és nagy gondolkodók, kis kézírással ír, valójában így írták Albert Einsteint, Isaac Newtont vagy Marie Curie-t. Nem meglepő, hogy sok ilyen nagy elmének el kellett szigetelődnie a világtól, hogy minden figyelmüket és koncentrációjukat nagy műveire irányítsák.

Ezért az apró betűs írás nagyobb figyelmet igényel a részletekre. írás közbeni erőfeszítés, ami munkájukon is meglátszik, mivel nem engedik, hogy más dolgok eltereljék elméjüket.

3.- Egy visszafogott személyiség

Amikor az emberek kis kézírással írnak, azt mutatják, hogy visszafogott emberek, hogy nem keresik a figyelmet, vagy nem nagyon. feltűnő, Emiatt a karaktere néma és alacsony profilú. Ez a tény a szerződésekben vagy a „finom betűs” dokumentumokban is megmutatkozik, mert ez az, aminek célja, hogy észrevétlen maradjon.

Grafológia: Mit jelent az, ha az ember kis kézírással ír?
Képek: Europa Press

4.- Tudják, hogyan kell kezelni a nyomást

Van egy másik jellemző, amely meghatározza az apró betűkkel író embereket, és ez az, hogy nagyon intelligensek kezelni a nyomást, amit éreznek, akár munkavégzés közben, akár más feladat elvégzése közben, mert ahogy fentebb említettük, nagyon figyelmesek a részletekre, és tudják, hogyan kezeljék érzelmeiket, másokkal ellentétben.

5. - Függetlenek

A függetlenség nagyon jó dolog, hiszen olyan emberekről van szó, akiknek sikerül kontrollálni érzelmeinket, megjegyzéseiket, az ilyen emberek nem szeretik a meggondolatlanságot, a kapkodást vagy a félrevezetést. Mivel mielőtt tesznek vagy beszélnek, a mozdulataikra szeretnének gondolni, ez tökéletesen illeszkedik elemző látásmódjukhoz, így az apró betűs betűkkel írók is ilyenek.


5 / 5 ( 5 Szavazatok )