Grafológia: így írja egy önző ember az „S” betűt

Grafológia : így írja egy önző ember az „S” betűt title=

“Ahogy a karakterek között is van kapcsolat és cselekszik, tehát van karakter és írás között is, hiszen ez apró és számtalan cselekedetből állónak tekinthető.” (Crepieux-Jamin).

És így említi Crépieux-Jamin francia grafológus, amint írunk, tükrözzük jellemünket, ízlésünket, traumáinkat és félelmeinket, és az aláíráson keresztül felfedjük legbensőbbjeinket. maga. . Bár a grafológiát még nem sorolják tudományok közé, mivel nincsenek alátámasztására szolgáló tudományos alapok, ezért áltudományok vagy tudományágak közé sorolják. De akár hivatásszerűen, akár csak hobbiból tanulod, a grafológia egy izgalmas tudományág, amelybe minden egyes vonással, minden betűvel és szóval izgalmasan bekapcsolódhatsz, és megleped magad azzal, hogy milyenek tudnak lenni az emberek.

Ez a helyzet az „S” betű írásmódjával, mivel az írásmód megmutatja, hogy egy személy önző-e vagy sem, és mennyire lehet önző.

Mielőtt rátérnénk arra, hogy az önző emberek hogyan írják az „S” betűt, nézzük meg egy kicsit, mit jelent önzőnek lenni, lehet, hogy már tökéletesen ismeri, vagy van példája, hogy milyenek, de nem árt megerősíteni tudását. Nem szabad összetéveszteni az önzést az egocentrizmussal, bár valódi túlélési kísérletek, ezekkel a fogalmakkal gyakran visszaélnek. Az önző ember mindenekelőtt saját szükségleteit igyekszik előtérbe helyezni, mint másokét, míg az énközpontú emberek mindent odaadnak, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, és ezáltal növeljék önbecsülésüket, ami szintén kulcsfontosságú tényező az önbecsülés csökkentésében. . Azt lehetne mondani, hogy az önző ember azt hiszi, hogy a világ csak neki való, az egocentrikus pedig mindig azt mondja, hogy ők a világ közepe.

Nos, az önzés az a túlzott aggodalom, amit az ember a sajátjára helyez. saját szükségletei. , nem törődve az érzésekkel vagy más fontosabb dolgokkal. Általánosságban elmondható, hogy az önző viselkedésű egyének általában manipulatívak és irányítóak.

Ha egy kicsit jobban tisztázzuk, mi az önzés és az önzőség, folytathatjuk annak elemzését, hogyan írják le az „S” betűt, és így egyesítjük azt a jobb eredmény érdekében, így folytassuk az „S” betű elemzését. ” .

Hogyan írja le egy önző ember az „S” betűt?

Az „S” betű az, amely önmagában megmutathatja Nekünk milyen az önző ember, de az ember fukarságának mértéke is, így nem kell neki annyi a több betű kombinációja. De részletes elemzésre van szükség, hogy az egyén által írt összes „S” betű megegyezzen vagy a lehető leghasonlóbb legyen, és ne keletkezzen hibás eredmény.

Amit most az „S” betűnél kell elemezni, az az a mód, ahogyan az „S” kurzív betűben húzzák a vonalat, mert ha nagyon zárt, akkor az olyan valakitől származik, aki nagyon mohó és mohó lehet. ambiciózus, és ezek általában negatív tulajdonságok. Továbbá, ha az egyén az „S” betűt úgy írja be, hogy a végső szög az alsó részbe kerül, ez azt mutatja, hogy a személy materialista.

Grafológia: így írja az önző ember az


4.6 / 5 ( 5 Szavazatok )