Google Drive: trükk szöveges dokumentumok PDF-formátumba konvertálására mobiltelefonjával, ez ingyenes, és így kell csinálni

Google Drive: Trükk a szöveges dokumentumok PDF-be konvertálásához a mobiltelefonján, ez ingyenes, és ez így történik

Fájlok itt PDF formátum Sok gondból megszabadíthatják a képeket és fontos információkat tartalmazó dokumentumok megosztása során, mivel kisebb méretük, védik a szerkesztett tartalmat, megőrzik a fájlok minőségét, és lehetőség van megnyitás hozzáadására is. jelszavakat, aláírásokat és hivatkozásokat közvetlenül.

Bizonyára küldött már olyan dokumentumot (Word doc formátumban), és azt tapasztalta, hogy a képei elmozdultak, vagy a szöveg szerkezetében megváltozott, ez lehet valós probléma, ezért mindig kényelmesebb PDF-ben megosztani.

Sok alkalmazás díjat akar fizetni a Word konvertálásáért dokumentumot PDF formátumba, ezért ma megtanítunk egy nagyon gyors, ingyenes és hatékony trükköt, amellyel a Google Drive segítségével mobiltelefonjáról is elvégezheti a konverziókat, ezért nagyon figyeljen.

PDF fájlok és gyakorlati felhasználásuk

A PDF fájlok (Portable Document Format) az Adobe által létrehozott fájlformátum, amely lehetővé teszi a dokumentumok szoftvertől, hardvertől és hardvertől függetlenül történő megjelenítését. létrehozásához használt operációs rendszer. Fontossága abban rejlik, hogy képes megőrizni a dokumentum eredeti megjelenését, beleértve a szöveget, a képeket és a formázást, függetlenül a megnyitáshoz használt eszköztől. Ez garantálja a megjelenítés egységességét, megkönnyítve az információcserét.

A PDF-fájlok előnyei sokrétűek. Univerzálisan elérhető platformot biztosítanak, és több eszközzel és operációs rendszerrel kompatibilisek. Ezenkívül a PDF-fájlok biztonságosak, mivel lehetővé teszik a titkosítást és a jelszavas védelmet. A hivatkozásokat, űrlapokat és multimédiát tartalmazó képességük sokoldalúvá teszi őket különféle célokra, a jogi dokumentumoktól az interaktív prezentációkig. A PDF-fájlok mérethatékonyak is, mivel minőségromlás nélkül tömöríthetők, így könnyen tárolhatók és online terjeszthetők. Általánosságban elmondható, hogy a PDF-fájlok alapvető fontosságúak a digitális információcserében, biztosítva a konzisztenciát, a biztonságot és a sokoldalúságot.

Hogyan alakíthat át szöveges dokumentumot PDF-fájllá mobiltelefonja segítségével. ?

Google Drive: Szöveges dokumentumok PDF-formátumba konvertálása mobiltelefonjával. ingyenes, és ez így történik
PDF fájlok, jóváírások a Communication Marketing számára

Ha mobiltelefonról szeretne szöveges fájlt PDF-be konvertálni a Google Drive segítségével, kövesse az alábbi lépéseket:

Először: Győződjön meg arról, hogy telepítve van a Google Drive alkalmazás, és meg van nyitva a fiókja.

Második: Nyissa meg a Google Drive alkalmazást a cellájában. telefon.

Harmadik: Keresse meg a konvertálni kívánt szövegfájlt.

Negyedik: Koppintson a függőleges hárompontos ikonra sorok a képernyő jobb felső sarkában.

Ötödik: Válassza a „Megosztás és exportálás” lehetőséget.

Hatodszor: Koppintson „Mentés másként”.

Hetedik: Válassza a „PDF-dokumentum” lehetőséget.

Miután végrehajtotta ezeket a lépéseket, a szöveges fájl PDF-fájllá lesz konvertálva. .

Összefoglalva:

Ha mobiltelefonról szeretne szöveges fájlt PDF-be konvertálni a Google Drive segítségével, nyissa meg az alkalmazást, és keresse meg a konvertálni kívánt fájlt. Ezután érintse meg a három pont ikont, és válassza a „Megosztás és exportálás” lehetőséget. A megjelenő menüben érintse meg a „Mentés másként”, majd a „PDF-dokumentum” elemet. A fájl PDF formátumba lesz konvertálva, és elmenti az Ön Google Drive-fiókjába.


5 / 5 ( 1 Szavazatok )