Foglaljon helyet, mielőtt megtudná, miért menti egyre többen a régi edényeit

Foglaljon helyet, mielőtt megtudná, miért egyre többen tartják meg a régi edényeiket

A konyhai edények néha nélkülünk is sokfélékké válhatnak. idő. Egy nap már nem tudod, hol tárolj annyi villát, kanalat, kést, edényfedelet, tányért és egyebeket, de ne dobd ki! Itt elmondjuk, mit tehet velük.

Tisztában vagyunk vele, hogy a konyhai eszközök az otthon leghigiénikusabb cikkei közé tartoznak, hiszen itt főzzük és kóstoljuk meg ételeinket. Ezért a használt edények elajándékozása vagy eladása nem jó megoldás, de kidobásuk nem olyan lehetőség, amelyet mindannyian szívesen vállalnánk, ezért most ezt az egyedülálló lehetőséget kínáljuk Önnek.

Tükör étkezőbe vagy konyhába

Ez a tükör természetesen nagyon különleges és művészi lesz! Ha saját konyhai vagy étkezőtükröt szeretne készíteni, kéznél kell lennie:

Egy közepes méretű, kör alakú tükörnek (anélkül, hogy a hátulján bármi legyen), kisebb, mint a tányérja.

10 kanál, amelyet már nem használ

5 régi villa

10 kés, amely már nem vág

Egy tányér (nem üveg)

Ezüst festék (ha a tányérja már ezüst, akkor nem kell megvennie a festéket)

Silikon (lehetőleg meleg )

Drótdarab

Sok elemnek tűnhet, de az igazság az, hogy mindegyik megtalálható a házában, a szilikon és a festék kivételével. Valószínűleg meg kell vásárolnia ezeket, de a minimumot el kell költenie, hogy látványos eredményt érjen el, úgyhogy kezdjük a munkát! Csak kövesse az alábbi utasításokat.

Ha a tányérja nem ezüst, akkor először lefesti, és a napsugárzás alá helyezi, így száradni kezd, és kb. használat közben Már száraz lesz.

Üljön le, mielőtt megtudná, miért rakják el egyre többen a régi edényeiket

< p>Ezután mossa el az edényeket (kanalat, villát és kést), távolítsa el az esetlegesen előforduló felesleges maradványokat vagy port, majd szárítsa meg őket tökéletesen.

Győződjön meg róla, hogy hogy a kések már nem élesek, Ez nagyon fontos ahhoz, hogy kezelni tudja őket, ha nincsenek unalmas kései, választhat több kanalat és villát, még akkor is, ha nagyobbak.

Ha a tányérja teljesen megszáradt (a festéktől), fogja meg és helyezze lefelé fordítva egy papírlapra, majd a forró szilikon segítségével elkezd ráragasztani egy kanalat, nyomja meg egy percig, majd engedje el. hirtelen mozdulattal.

A kanál követése után az ujjak szétválasztásával villát szúrunk, és ugyanazt a folyamatot ismételjük meg, mint a kanállal; Megragasztod, lenyomod egy percig, és nagyon óvatosan elengeded.

A késsel pontosan ugyanazt csináld, mint a két előző edénynél, és újra kezded a kanállal, majd a késsel, és így tovább. egymás után megteszi, amíg el nem éri az első ragasztott kanalat, próbálva ne hagyni két egyforma edényt.

Ha elkészült, tíz percig hagyja száradni a napon, és közben előkészíti a birtokában lévő kerek tükröt, így alaposan megtisztítja.

Tíz perc elteltével nagyon óvatosan fordítsa meg a tányért, ha valamelyik edény leesik vagy meglazul, visszahelyezheti forró szilikon.

Ezután elkezdi hozzáadni a szilikont a tányér belsejéhez, és gyorsan ráhelyezi a kör alakú tükröt a közepére, hogy 10 percig száradjon a napon.

p>

Végül, ha minden, amit ragasztottál, megfelelően megszáradt, előveszed a tányérodat, amely mára már tükörformát öltött, és folytatod a drót elhelyezését közvetlenül a tányér hátulján, ügyeljen arra, hogy ezt a drótot V alakban ragasszák fel, hogy támaszként szolgálhasson, amikor szögre helyezi.


4.8 / 5 ( 5 Szavazatok )