Ezzel az INGYENES online kurzussal ismerkedjen meg a divatvágással, varrással és mintázatkészítéssel

Ismerje meg a vágást, varrást és divatmintakészítés ezzel az INGYENES online tanfolyammal

Szeretne tanulni a vágásról és varrásról? Érdekel a divatmintakészítés? Ha igennel válaszolt, ez a megjegyzés neked szól! Speciális tanfolyamot kínálunk, amely bemutatja a vágás és szabás világát. Itt hagyunk minden részletet, amire szüksége van, valamint a végén egy közvetlen linket hagyunk Önnek, amellyel elérheti és elkezdheti a tanulást.

A vágás és varrás << a textilipar tudományága amely a ruházati cikkek és kiegészítők gyártásáért felelős >> a Crehana portál szerint. Itt olyan szempontok érvényesülnek, mint a tervezés, a vágás, a varrás és a ruhadarabok részletei.

Másrészt a minta A Chio Lecca Divatiskola szerint a Fashion készítés << minták vagy formák létrehozásának folyamata papíron vagy szöveten, amelyek útmutatóként szolgálnak a ruhák és más textiltermékek vágásához és készítéséhez >>.

Divatvágás-, varrás- és mintakészítő tanfolyam

A tanfolyamot a neves Learn Free platform kínálja, amely a virtuális tanításért felel tanfolyamokon, útmutatókon, oktatóanyagokon és egyebeken keresztül. .

Először is értesítsük, hogy ez a tanfolyam:

Teljesen ingyenes

Online módban (nem kell elhagynia otthonát a tanuláshoz)

>

Könnyű tanulással, saját tempójában (ha lehetséges, felveszi a leckét)

Tapasztalat nélkül

A tanfolyam célja, hogy Ön << adja meg az első lépéseket a minták létrehozásában a ruházati cikkek megtervezéséhez, készítse elő a varrógépet, és használja az alapanyagokat az Önnek leginkább tetsző stílusú szoknya, póló vagy nadrág elkészítéséhez >>.

Ugyanígy megismerheti a vágás és varrás anyagokat, valamint a divatmintakészítést. Megtanulod a varrógép használatát, a géppel szegést és a már elkészített ruhadarabok átalakítását.

Tudjon meg többet a vágásról, varrásról és divatmintakészítésről ezen az INGYENES online tanfolyamon

Amint azt korábban említettük, nincs szükséged korábbi tapasztalatra, hiszen itt a semmiből tanulhatsz, és bárki számára nyitva áll, aki szeretné.

< p>A divatszabás, varrás és mintakészítés tanfolyam 6 modulból vagy leckéből áll, amelyek tartalmazzák a téma magyarázatát, valamint a szükséges eszközök megnevezését.

A modulok a következőképpen zajlik majd:

1. modul. Bevezetés a divat- és mintakészítés tanfolyamba

2. modul. Hogyan VARROGÉP használata lépés egy lépés kezdőknek

3. modul. A HEMS és más gyakorlatok elvégzése varrógéppel

4. modul. Hogyan készítsünk egyszerű SZOKNYÁT kezdőknek

5. modul. Hogyan készítsünk egyszerű INGET vagy PÓLÓT kezdőknek?

6. modul. Hogyan tegyük divatossá a TRANSFORMATIONS-t kezdőknek

A tanfolyam elvégzéséhez csak be kell lépned a platformra, és csak a neved és az e-mail címed megadásával kell regisztrálnod.

Ha felkeltette érdeklődését, akkor közvetlenül IDE kattintva regisztrálhat, és akkor vegyen részt a tanfolyamon, amikor a legjobban tetszik.

Használja ki! Ne feledje, hogy ez a kurzus teljesen ingyenes és online, így nem kell fizetnie, és nem kell elhagynia otthonát a tanulásért.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )