Ezek az alkalmazások ellopják az Ön banki adatait. Törölje őket a mobiltelefonjáról!

Ezek az alkalmazások ellopják az Ön banki adatait Töröld őket a mobiltelefonodról!

A technológia régóta hű barátunk, lehetőséget adva olyan tevékenységek elvégzésére, amelyek korábban nehézkesek voltak vagy fárasztó, sokkal egyszerűbben, de nem minden öröm, hiszen vannak esetek, amikor ugyanezek a lehetőségek ellenünk hatnak.

Ebből az alkalomból egy olyan helyzetre koncentrálunk, amely az utóbbi időben zavarta az okostelefon-használókat. év, pontosabban azok, amelyek Android operációs rendszerrel rendelkeznek.

Ahogyan vannak mérnökök és programozók, akik a hatékony megoldást keresik. A technológia fejlődése az emberek javára, vannak olyan kiberbűnözők is, akik ugyanolyan képességekkel rendelkeznek, és csak ártani akarnak az embereknek.

Az elmúlt években az Android-felhasználóknak problémái voltak egyes rosszindulatú vírusokkal fertőzött alkalmazásokkal, amelyek még a hivatalos áruházban, a Google Playen is elérhetőek voltak, és amelyeket több száz és száz letöltött az Android-felhasználók.

Ez a helyzet rendkívüli elővigyázatosságot igényel, mivel azáltal, hogy nem figyelünk ezeknek az alkalmazásoknak a figyelmeztetéseire, például a többi felhasználó megjegyzéseire, az alkalmazás által kért engedélyekre, valamint az alkalmazás viselkedésére a telepítés után , ezek annak a jelei lehetnek, hogy valami nem stimmel, és veszélyes is, mert ezek a kibervírusok behatolhatnak az Ön személyes adataiba, elvihetik azokat és visszaélhetnek velük, beleértve a banki információkat is.

Nyilvánvaló okokból a Google, mint vállalat lépéseket tett, de már túl késő volt, már több száz felhasználó töltötte le az alkalmazásokat.

Tehát, ha Ön azok közé tartozik, akik nemrégiben töltöttek le játékokat vagy pénzügyi alkalmazások esetén javasoljuk, hogy figyeljen a Dr. web vírusirtó cég által elemzett alábbi listákra.

Játékozás közben a következők rejtenek egy rosszindulatú programot, amely nagyon bosszantó üzeneteket képes megjeleníteni:

Ezek az alkalmazások ellopják az Ön banki adatait. Törölje őket a mobiltelefonjáról!
Képjóváírás: We Live Security
 • Agent Shooter
 • Rainbow Stretch
 • Rubber Punch 3D
 • Super Skibydi Killer
< p>A Google ugyanígy figyelmeztette felhasználóit azokra a pénzügyi alkalmazásokra, amelyekben vírusok képesek elvenni az Ön privát banki adatait. Ezeket az alkalmazásokat Android.FakeApp néven hívják. Ezek arra törekszenek, hogy meggyőzzék a felhasználókat, hogy fektessenek be és váljanak befektetővé platformjaikon, amikor csak arra törekednek, hogy megszerezzék az Ön adatait, és visszaéljenek velük. Ilyen alkalmazások:
 • MoneyMentor
 • FinanialFusion
 • Financial Vault

Ugyanez a hamis alkalmazások gyanúja , olyan alkalmazásokat is találtak, amelyek játéknak ígérkeznek, de végül virtuális kaszinókká válnak, amelyekhez saját pénzt kell hozzáadnia, hogy hozzáférhessen és játszhasson:

 • Jungle Jewels
 • < li> Örök labirintus
 • Tűzgyümölcsök
 • Megváltozott elixír
 • Cowboy határa
 • Csillagok titkai

Hu Végül nem marad más hátra, mint figyelmeztetni a Beauty Wallpaper HD alkalmazásra, amely egy Android.Joker besorolású trójai programot tartalmaz, amelynek célja, hogy előfizesse Önt fizetős szolgáltatásokra.

Ebben az időben legyünk különösen óvatosak. Legyen óvatos azzal, amit a virtuális térben csinálunk, egy rosszul megtett lépés sok problémát okozhat nekünk.

Alkalmazások letöltésénél vegyük figyelembe a hivatalos áruházból való letöltést, figyeljünk a besorolásukra és az Ön megjegyzéseire, és különösen, ha már telepítettük, milyen típusú eszközökhöz kér hozzáférési engedélyt az alkalmazás.


5 / 5 ( 3 Szavazatok )