Ezek a legjobb cajeták a piacon, a PROFECO szerint kevesebb cukrot tartalmaznak!

Ezek a legjobb kajeták a piacon a PROFECO szerint kevesebb cukor van!

A cajeta az egyik legsokoldalúbb étel, amit találhatunk, mivel keverhetjük vagy elkészíthetjük sokféle étel része, és mi jobb, mint egy cajeta használata kevés cukorral. Itt elmondjuk a Szövetségi Fogyasztói Ügyészség által ajánlott öt cajeta márkát.

Az Agrár-élelmiszeripari és Halászati ​​Információs Szolgálat szerint a cajeta a hagyományos mexikói édességek közé tartozik, és az egész országban különféle ismertek a kajeták, amelyek ízükben, színükben és nevükben is eltérőek.

Amellett, hogy megemlítjük, hogy ez az étel << az Készült pontytej, cukor, vaníliaesszencia, fahéj és szódabikarbóna összekeverésével >> mindezt egy rozsdamentes acél edénybe helyezzük, majd közepes lángon hagyjuk.

A cajeta készítői akkor veszik észre, hogy készen áll az eladásra vagy fogyasztásra, ha egy cseppet adnak belőle egy pohár vízhez, és ha ez a csepp sértetlenül eléri az alját, akkor zöld lámpa a folytatásra. fogyasztásra vagy eladásra.

Évek óta egyértelmű, hogy az Aires de Campo cajeta a legjobb, de sok ember egyetért ezzel, és a kételyek eloszlatására a Szövetségi A Fogyasztói Ügyvédi Iroda, ismertebb nevén PROFECO, minőségi vizsgálatot végzett annak érdekében, hogy a legjobb és alacsony cukortartalmuk miatt különösen a legegészségesebb lehetőségeket kínálhassuk.

A PROFECO célja << beszámolni a termékeken és márkákon végzett minőségtanulmányokról; amellett, hogy ajánlásokat adunk ki, hogy a fogyasztók összehasonlíthassák és jobb vásárlási döntéseket hozzanak>>.

< img src="https://i0.wp.com/ensedeciencia.com/wp-content/uploads/2024/01/Turismo-Celaya.jpg" alt="A PROFECO szerint ezek a legjobb kajeták a piacon, kevesebb cukor van bennük!" title="Ezek a legjobb cajeták a piacon, a PROFECO szerint kevesebb cukrot tartalmaznak!">
Kép jóváírása: Turismo Celaya

A különböző cajeta márkák minőségi vizsgálata során olyan szempontokat vettek figyelembe, mint a fogyasztónak adott információ (ami helyes volt), a zsír mennyisége, mennyi fehérjét tartalmaznak, valamint a nátrium is értékelték.

A legjobb cajeták a piacon

Az értékelt márkák közül csak 4 ért el kiváló eredményt, ezért a PROFECO azt javasolja, hogy ha cajetát vásárol és használ, az az alábbiak valamelyike ​​legyen:

Aires de Campo: ez a kajeta 30,5 gramm cukrot tartalmaz

Coronado: 28,7 gramm cukortartalommal

Precíssimo: 31,7 gramm cukrot tartalmaz

Végül az Aurerra is jó cajeta márkának bizonyult, és különösen sok hozzáadott cukor nélkül.

Másrészt ezek azok a márkák, amelyek kevésbé cukrosak, ellentétben a többi cajeta-val. , azt is megerősítették, hogy a nyilvánosság számára közölt információk helyesek.

Tehát most már tudod! Ha szeretne cajetát vásárolni a desszertjeihez, hajlítson ezen márkák bármelyikére, mivel nem tartalmaznak annyi hozzáadott cukrot.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy bármely étel túlzott fogyasztása ellentétes lehet egészségét...


4.2 / 5 ( 5 Szavazatok )