Ez történik a testeddel, ha minden nap tejet fogyasztasz a Harvard szerint

Ez történik a testeddel ha minden nap fogyasztasz tejet a Harvard szerint

Vannak olyan élelmiszerek, amelyek bár úgy tűnik, egészséges , túlzott mennyiségben nagyon súlyosan megnehezíthetik egészségünket, ilyen például a tej és a Harvard Egyetem tanulmánya, amely arról biztosít bennünket, hogy a mindennapi ivás nem olyan jó, mint ahogy azt hiszik.

< p>Az egészséges élethez az első dolog, amit figyelembe kell vennünk, az az étrendünk. Az egyik legfontosabb feladatunk, hogy étrendünket egészséges ételekre alapozzuk, amelyek segítenek fenntartani a kiegyensúlyozott testet.

Bár sok olyan étel van, amely nagy hasznot húzhat egészségünkre, némelyikük megnehezítheti a helyzetet, ha nagyon gyakran fogyasztjuk. Az egyik ilyen élelmiszer a tej, ez a fehér ital, amelyet általában minden kisboltban találunk.

Valószínűleg jókat hallottunk a tejről, mivel ez a tehénből származó ital nagyon tápláló, magas kalcium-, magnézium-, szelén-, riboflavin-, B12-vitamin-, pantoténsav-, fehérjék- és jó zsírtartalmú, a Food szerint. és az Egyesült Nemzetek Mezőgazdasági Szervezete.

Régóta azt mondják, hogy a tej magas tápanyagtartalma miatt sok, a piacon fellelhető itallal szemben összehasonlíthatatlan. Túlzott használata azonban több következményt, mint hasznot hozhat számunkra, amikor elérünk egy bizonyos életszakaszhoz.

Ezzel eljutottunk a Harvard Egyetem New England Journal of Medicine tudományos folyóiratában megjelent tanulmányhoz, amely a tejfogyasztást elemzi a legmagasabb laktózbeviteli arányú országokban.

Ez történik a testeddel, ha minden nap tejet fogyasztasz, a Harvard szerint
Kép jóváírása: Hule y Mantel

Köszönöm Ez a kutatás azt feltételezi, hogy a felnőttkorban a tejfogyasztást szabályozni kell , ellenkező esetben ennek közvetlen következményei lehetnek a felhasználó egészségére, ironikus módon csontproblémák.

Ugyanúgy, összetevői miatt ezt az italt felnőtt korban sem szabad naponta fogyasztani, mivel a telített zsír és a nátrium szintje magas vérnyomást vagy keringési problémákat okozhat. Ezenkívül a rák kialakulásának kockázatát is tulajdonítják férfiaknál és nőknél.

A Harvard Egyetem által végzett tanulmány azt is megállapítja, hogy a tejet nem szabad figyelembe venni a napi étrendben, még a testünk is általában olyan tüneteket jelez, amelyek arra utalnak, hogy a termék használatával visszaélnek, mint például hasmenés, gázképződés és puffadás, és ez laktóz intoleranciává válhat.

A tej nagyszerű tápanyagforrás, de nem nélkülözhetetlen az étrendünkhöz, ahogy sokan mondják, mindezek a tápanyagok Könnyen megtalálhatóak más élelmiszerekben, például gyümölcsökben és zöldségféléket, anélkül, hogy el kellene szenvednünk a napi sok tejivás mellékhatásait.

Vigyázzunk az étrendünkre, az étrendünkre, ezen múlik szervezetünk megfelelő működése. optimális módon, és ezáltal jó egészségnek örvend.


4.6 / 5 ( 5 Szavazatok )