Ez „tagság” vagy „tagság”? A RAE eloszlatja a kétséget

Ez „tagság” vagy „tagság”? A RAE eloszlatja a kétséget

"tagság" vagy "tagság"? Feltetted ezt a kérdést? Milyen kifejezést használna annak hasznára, hogy valamely fogyasztói csoporthoz vagy valamely kiváltságos hely tagjához tartozol? Ha nem tudja, mit válaszoljon, ne aggódjon! Itt segítünk megtalálni a helyes szót.

Ezt a két szót gyakran használják << olyan eljárásra utalva, amelynek során a felhasználó úgy dönt, hogy egy előkelő fogyasztói csoport tagja lesz, hogy valamilyen előnyhöz jusson. vagy privilégium >> a Stamina Marketing platformnak megfelelően.

Az ilyen típusú előfizetések esetén általában havonta fizetnek vagy évente, a biztosított lehetőségtől függően.

Tudjuk, hogy a c, s és z betűket tartalmazó szavak használata nagyon megzavarhat bennünket, de ne aggódjon! Ez bizonyos mértékig normális lehet, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy mindent meg kell tennünk azért, hogy megtanuljuk a különbségeket, és ne kövessük el ugyanazokat a hibákat.

Ahhoz, hogy megtudjuk, mi a helyes kifejezés ebben az esetben, meg fogjuk tenni támaszkodjon egy elismert intézményre, a Spanyol Királyi Akadémiára, ismertebb nevén RAE-re, amelynek célja, hogy >.

"Tagság" vagy "tagság"?

Úgy tűnhet, hogy nagy különbség van e két szó között, tekintve, hogy egy betű megváltozik; s és c, és a többi szóhoz hasonlóan, amelyek ezt a helyzetet bemutatják, csak az egyiknek kell helyesnek lennie, de van valami, amit közölnünk kell!

A Spanyol Királyi Akadémia megállapításai szerint mindkettő Ezek a szavak teljesen helyesek és érvényesek arra, hogy egy adott helyen kiváltságokkal járjanak.

Ezért << mindkét lehetőség érvényes, bár a tagság gyakrabban használatos >>.

Ez „tagság” vagy „tagság”? A RAE eloszlatja a kétséget
Kép jóváírása: olcsóság

Így nem lesz probléma, ha tagság vagy tagság em>, bár a leggyakrabban használt az első lehetőség.

A Spanyol Királyi Akadémia << egy entitás tagjának feltétele >> definiálja ezt a kifejezést. Ez különösen kisboltokban, ruhaboltokban vagy sportklubokban fordulhat elő.

Tehát most már tudod! Mindkét szót használhatja anélkül, hogy félne a hibáktól.

Végezetül, de nem utolsósorban emlékeznünk kell arra, hogy a helyes beszéd és írás fontossága abban rejlik, hogy szavainkat rendszerezni tudjuk, mielőtt kimondanánk őket, hogy az általunk átadott üzenet teljes világosan érthető, anélkül, hogy az üzenet címzettje félreértésekre adna okot.

A helyesírás és a nyelvtan elengedhetetlen része mindennapi életünknek, mind a munkahelyi, mind az oktatási, mind a személyes helyzetekben , mert így a helyes üzenet adásán túl komolyabban is vesszük magunkat, szervezett, felelősségteljes és komoly képet sugározunk a hallgatókról vagy olvasókról, ami több lehetőséget biztosíthat számunkra, emberként fejlődünk.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )