Ez azoknak a mobiltelefonoknak a listája, amelyek január 31-től WhatsApp nélkül maradnak

Ez a mobiltelefonok listája hogy január 31-től WhatsApp nélkül maradnak

A WhatsApp bejelenti, hogy mely mobiltelefonok nem lesznek többé kompatibilisek a 2024-től induló jelentkezés, része vagy ennek a listának? Ideje frissíteni mobiltelefonját.

Eljött az új év, és ezzel együtt számos változás is történt. A technológia terén azt láthatjuk, hogy a már régóta piacra dobott mobileszközök egy része a technológiai fejlődésnek köszönhetően kezd elavulni.

A technológia kétségtelenül ugrásszerűen haladt az elmúlt évtizedekben. Ami évekkel ezelőtt a pillanat legkiválóbb technológiai hozzájárulása volt, az ma elmarad az új, erősebb komponensek vagy a kényesebb és optimálisabb szoftverek hiánya miatt, amelyekkel a legújabb eszközök működnek.

A tökéletes példa erre a helyzetre az okos mobiltelefonok és a WhatsApp azonnali üzenetküldő alkalmazás, ennek oka, hogy az utóbbi bejelentette, hogy 2024. január 31-től bizonyos mobileszközök már nem lesznek kompatibilisek az alkalmazással.

2009-es indulása óta a WhatsApp a világ egyik legjobb azonnali üzenetküldő alkalmazásaként pozicionálta magát, ami annak köszönhető, hogy technológiailag folyamatosan versenyben marad, hiszen évről évre ez az alkalmazás megkapja a nagyszámú frissítés, amelyek a mai kiváló alkalmazássá teszik.

Ugyanakkor ugyanezen frissítések miatt néhány mobileszköz kimaradt az alkalmazás használati tartományából.

Ez azoknak a mobiltelefonoknak a listája, amelyeknek a listája a január 3-án marad. január 31-től a WhatsApp NÉLKÜL marad

Jelenleg a WhatsApp problémamentes használatához frissített operációs rendszerrel kell rendelkeznie annak az eszköznek, amelyre telepíteni fogják, Android esetén pedig 5.0-nál magasabbnak kell lennie, másrészt az iPhone esetében nagyobbnak kell lennie, mint az iOS 12-nél. Hasonlóképpen, minden eszköznek elegendő kapacitással vagy bővítési lehetőséggel kell rendelkeznie a RAM memóriájában.

Most meghagyjuk azoknak az okostelefonoknak a listáját, amelyek 2024-ben már nem lesznek kompatibilisek a WhatsApp alkalmazással:

Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Trend Lite

< p >Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy S3 mini

Samsung Galaxy Trend II

Samsung Galaxy X 2. borító.

LG Optimus L3 II Dual

LG Optimus L5 II

LG Optimus F5

LG Optimus L3 II

LG Optimus L7II

< p >LG Optimus L5 Dual

LG Optimus L7 Dual

LG Optimus F3

LG Optimus F3Q

LG Optimus L2 II

p >

LG Optimus L4 II

LG Optimus F6

LG Enact

LG Lucid 2

LG Optimus F7

p >

Huawei Ascend Mate

Huawei Ascend G740

Huawei Ascend D2

Sony Xperia M

Lenovo A820

>

ZTE V956 – UMI /p>

Winko Darknight

Archos 53 Platinum

iPhone 6S

iPhone SE

iPhone 6S Plus

Ha a mobiltelefonja szerepel ezen a listán, biztos lehet benne, hogy ebben az évben a WhatsApp problémákat fog okozni, egészen addig, amíg biztosan leáll. De ne aggódjon, van egy másik módja is ennek az alkalmazásnak, és problémamentesen használhatja, csak Android-felhasználók számára.

Csak az Android-felhasználók számára kell letöltenie a WhatsApp APK-verzióját és telepítenie. Ugyanazon a WhatsApp-oldalon találhatja meg a következő LINK-en.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )