Ez a legjobb hely Mexikóban a 2024-es teljes napfogyatkozás értékelésére

Ez a legjobb hely Mexikóban értékelni a 2024-es teljes napfogyatkozást

Mexikóban pontosabban Durango állam lesz a 2024-es teljes napfogyatkozás epicentruma. az év legnagyobb és legközelebbi csillagászati ​​eseménye, hiszen ebben az állapotban a napfogyatkozás teljes egészében látható lehet.

Az új évben az univerzum több olyan csillagászati ​​eseménnyel is meglep minket, amelyeket e tudomány egyik rajongója sem tehet meg. elveszni. Egyedi események, amelyek nem ismétlődnek meg gyakran, ilyen például a következő napfogyatkozás, amely 2024-ben lesz látható, és amely Mexikóban is látható.

div >

Egy olyan esemény, amelyről Astro királyunk néhány percig foglalkozik, és amely az ókorban az istenek büntetésének vagy jelének számított, jelenleg az egyik legjobban várt esemény az amatőrök és a csillagászat szakemberei körében, egy teljes napfogyatkozás. , vagy részleges attól függően, hogy hol értékelik.

Emlékezzünk a napfogyatkozás működésére

A NASA Space Place interaktív platformjáról származó információk szerint a napfogyatkozás akkor következik be, amikor természetes műholdunk, a Hold a Föld és a Föld közé kerül a Nap, ez egy árnyékot eredményez, amely a nap folyamán közvetlenül a Föld egy meghatározott terére vetül.

A Föld, a Hold és a Naphoz viszonyított forgása miatt ezek a jelenségek minden másfél évben legalább egyszer előfordulnak, bár helyük a dátum közeledtéig némileg bizonytalan lehet a tudósok számára. p>

Ebből az alkalomból Mexikót az a megtiszteltetés érte, hogy részese lehet ennek a csillagászati ​​jelenségnek. Hasonlóképpen, a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem Csillagászati ​​Intézete arról tájékoztatta a lakosságot, hogy ez az esemény nagy pontossággal megtekinthető Durango államban, Nazas településen, legalább 4,28 percig.

< p>Ez az esemény Durango államban még különlegesebb, hiszen körülbelül 100 éve történt egy ehhez hasonló esemény a régióban. Még az állami kormányzat is a Turisztikai Minisztériummal együttműködve folyamatosan dolgozik ezen információk terjesztésén és turisztikai attrakcióvá tételén.
Ez a legjobb hely Mexikóban a 2024-es teljes napfogyatkozás értékelésére
Kép jóváírása: Durango állam kormánya

Ugyanazon turisztikai minisztériumon keresztül , Durango turisztikai aktivizálásokat indított néhány településén, amelyeken jól látható a jelenség. Ezt a helyzetet kihasználták és elindították az állam gazdaságának aktiválására ezekben az időpontokban.

Brazília, Oroszország, Japán, Németország és sok más ország már több mint jelentkezett a mexikói Durango állam látogatására. , ezen a csillagászati ​​esemény alatt. Már a turisztikai titkár is figyelmeztet, hogy ezekben a régiókban a szállodák már több mint a felét foglalják az adott időpontra.

Kétségtelenül látványos esemény vár ránk 2024. április 8-án. és a Durango már több mint készen áll arra, hogy üdvözölje Önt, így Ön is része lehet ennek. Ha szeretne részt venni ezen az eseményen, vagy további információra van szüksége a szállodákról vagy a költségekről, javasoljuk, hogy tekintse meg azt a virtuális oldalt, amelyet Durango állam erre az alkalomra hozott létre, kattintson IDE.


4.7 / 5 ( 7 Szavazatok )