Erőteljes otthoni módszer a kellemetlen szag eltávolítására a cipőkből erőfeszítés nélkül

A hatékony otthoni módszer a rossz szag eltávolítására a cipőből erőfeszítés nélkül
Képek: iStock

A testszag olyan személyes tulajdonság, hogy bárhol is állunk, a részünkké válhat, mivel a jó szag önbizalmat és önbizalmat ad a társadalomban való együttéléshez. Ez azonban nem mindig a rossz higiéniáról szól, van amikor nem csak a fürdésről vagy a jó parfümösödésről van szó, hanem más tényezők is befolyásolják, mint például az étrend, a testmozgás vagy a bent töltött idő, az ágy alvás. És annak ellenére, hogy ruhát vagy cipőt cserélünk, a rossz szag előbb-utóbb átitatja azokat a ruhákat.

Ilyen például a cipők, azok a ruhadarabok, amelyek kedvenc stílusunk részét képezik. vagy munkához, ami nem annyira előnyös, az a rossz szag, ami áthatja őket. Nos, bár az izzadságnak nincs rossz szaga, a baktériumok salakanyagai okozzák a rossz szagot, amelyek baktériumtenyészetet idéznek elő a cipő belsejében, mivel az izzadság megszorul a cipőben. A pára és ezek a tényezők pedig környezetet teremtenek A baktériumok szaporodásához.

Ezért azt mondhatjuk, hogy nem az izzadság, mint olyan, a cipők rossz szagának eredete, hanem a lábon található baktériumokkal való kombinációja. Bár igaz, hogy van egy másik ok is, például lábbetegségek, például gombák vagy betegségek, az is igaz, hogy a használt lábbeli típusa nagyban befolyásolja, mivel a szintetikus anyagokból készült lábbelik nagyobb valószínűséggel mert a rossz szag átitatja őket.

A cipők rossz szagának végleges eltüntetése érdekében most megtudhatja, az egyik leghatékonyabb otthoni módszerről, amelyben csak olyan konyhai alapanyagot fogsz használni, ami biztosan megvan. Ezért javasoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbi trükköt, amelyet bemutatunk Önnek, és nagyon alaposan tekintse át a probléma megoldásához szükséges lépéseket.

Hogyan lehet megszüntetni a rossz szagokat a cipőkből?

Nos, az összetevő, amely segít megszüntetni a kellemetlen szagokat a cipőkből, a szódabikarbónaEz a termék kiváló és nagyon hatékonyan szívja fel a rossz szagokat és a nedvességet, valamint nagyon jól elpusztítja a rossz szagokat okozó baktériumokat. Következő lépésként megvan a trükk, hogy eltávolítsa a kellemetlen szagokat a cipőjéből.

Szódabikarbónával

1.- A kellemetlen szagok eltávolítása előtt alaposan tisztítsa meg a cipőjét, és a lehető legjobban távolítsa el a szennyeződéseket a lábbeli belsejéből. és a külsejét is megteheti száraz ruhával.

2.- Ezután minden cipőbe adjon egy evőkanál szódabikarbónát, ha van rajta talpbetét, akkor ne tegye. el kell távolítani őket, csak ossza el jobban a szódabikarbónát.

3.- Hagyja a szódabikarbónát 8-10 órán át hatni. A hatékonyabb működés érdekében napfénynek teheti ki lábbelijét.

4.- Idő után ideje eltávolítani a szódabikarbóna-maradványokat, ezt megteheti porszívóval vagy tiszta, száraz ruha .com /wp-content/uploads/2024/01/Copia-de-Ciencia-P-68.jpg" alt="A hatékony otthoni módszer a rossz szag eltávolítására a cipőből erőfeszítés nélkül" title="A hatékony otthoni módszer erőfeszítés nélkül távolítsa el cipője rossz szagát">

Képek forrása: mep-tech.az

Ezt a trükköt fokozhatja, ha a szódabikarbónát kukoricakeményítővel és sütőporral keveri össze. Miután összekeverte őket, adjon hozzá néhány csepp citrom illóolajat vagy egy másik kedvence illóolajat, például narancs vagy kókusz illóolajat, ez a lábbeli belsejének ízesítésére szolgál. Ezeket az összetevőket alaposan keverje össze, és vigye fel a keveréket a cipő belsejére, hagyjon a keveréknek hatni legalább 8-10 órán keresztül, majd távolítsa el a maradékot egy száraz ruhával.


4.6 / 5 ( 7 Szavazatok )