Ebben az erdőben parkol egy Boeing 727-es (és láthatja a Google Maps-en)

Egy Boeing parkolt ebben az erdőben 727 (és láthatja a Google Térképen)

Az internet megjelenése óta életünkben volt szerencsénk tanúi számtalan eseménynek, amelyek a szórakoztatótól az őrültig terjednek.

Annyi rejtély van a világon, amelyeket ez a globális kommunikációs hálózat lehetőséget adott a megoldásra vagy felfedezésre.

Az Internet megjelenésével megjelent a Google, mint egy automatizált keresőeszköz, amely webes feltérképező szoftvert használ, amely a időről időre a teljes internetes hálózatot, hogy minél több oldalt adjon a keresési indexéhez, ahogyan ugyanaz a Google cég leírta.

Magas technológiai színvonalával és az e tekintetben tett nagyszerű lépéseivel ez a cég egyetlen kattintással elérhető közelségbe került, egy világméretű felfedezőeszköz, amely frissített térképeket készít a bolygó minden szegletéről, sőt még GPS-szelvényekkel is. és valós idejű forgalmat, a Google Térképet.

Ez az eszköz sok beszélnivalót adott az internetezőknek, hiszen ennek köszönhetően olyan helyeket és objektumokat fedeztek fel, amelyek ellenőrizhetetlen cselszövést okoznak, ha már tudják, hogy igazi. Ez történt egy Boeing 727-es repülőgép felfedezésekor, amely egy fákkal körülvett erdő közepén található az Egyesült Államok nyugati részén, Oregonban.

Sok kétség merült fel ezzel a rejtéllyel kapcsolatban, vajon mit csinál egy repülőgép az erdő közepén? Hogyan került oda? Összeomlott és elhagyták? Végtelen kérdések, és mindez egyre távolabb a valóságtól.

Antonio Martínez Ron újságíró és tudós ugyanezeket a kérdéseket tette fel magának, amikor felfedezte ezt a hihetetlen rejtélyt, ezért munkához látott, és elkezdte keresni a az igazság erről a gépről.

Néhány weboldal keresgélése után rájött ennek a rejtélynek a valóságára, és kiderül, hogy ennek a gépnek van története és tulajdonosa, és ezt találta meg a Görög Riporter oldal, amely részletezi, mi történt ezzel a géppel, és hogyan került oda, ahol jelenleg van.

Egy Boeing parkolt ebben az erdőben 727 (és látható a Google Térképen)

Előzmények Ez a Boeing 727-es repülőgép, amelyet kifejezetten utazásra terveztek A legfeljebb 200 fős utaskapacitású kereskedelmi repülőgép egykor az Oympic Airways nevű görög légitársaság része volt.

A gép eredeti tulajdonosa Arisztotelész Onassis, egy görög milliárdos volt, és nem más volt. mint ugyanabban a Boeing 727-ben, ahová a holttestét szállították, amikor meghalt.

1999-ben ezt a Boeing 727-est egy Bruce Campbell nevű amerikai mérnök vásárolta meg, aki egy meglehetősen nagy földterületre is szert tett a Oregon erdeiben.

2012-ben Campbell úgy döntött, hogy pénzét befekteti repülőjének az általa is megvásárolt földterület közepére, így a gép megérkezett arra a helyre, ahol jelenleg található . És ez még nem minden, ez a mérnök valami mást is tervezett.

Ezen ingatlanok és a gép megszerzése nem csak egy szeszély volt, hanem otthonává tette ezt a gépet. Igen, ez így van, a Bruce Campbell tulajdonában lévő Boeing 727-es gép tulajdonképpen az ő otthona, az erdő közepén saját „kabinjává” alakította, tehát az a titokzatos kép, amit a Google térképről láthatunk, nem az, de hogy ennek az excentrikus mérnöknek az otthona, még ugyanebből az alkalmazásból is megtaláljuk a helyét Airplane Home néven.

Bonyolult és költséges művelet volt, nagy darukkal kellett elvégezni, amivel el lehetett helyezni ez a több száz tonnás gép az erdő közepén, fák és aljnövényzet között.

De nem volt minden rózsás Bruce Campbell számára, legalábbis így láthatjuk az általa készített riportban élete és otthona „Repülőgépben lakni az erdőben havi 370 dollárért”, még az otthoni repülőgép belsejét is bemutatva.

A dolgok valósága az, hogy a hely rosszul kondicionált, nem az az otthon, amit sokan elképzelnek, a kintről érkező hideg levegő több tucat helyen szűrődik be, ami teljesen kényelmetlenné és fagyossá teszi a belső teret, nincs rend a személyes dolgokban, a gépre való napi fel- és leszállás fárasztó, sőt bonyolult feladat az idősek számára.

Kétségkívül nem ez volt Mr. Campbell legjobb döntései és befektetései.


5 / 5 ( 3 Szavazatok )