Csak egy képzett ELME győzi le a LEHETETLEN rejtvényt, amelyet meg kell oldania: Keresse meg a „FIRE” szót a „JÁTÉK” szavak között rejtve.

Csak egy képzett ELME győzi le a megoldandó LEHETETLEN rejtvényt: Keresse meg a „TŰZ” szót elrejtve a „JÁTÉK” szavakItt az ideje, hogy megtornáztasd az agyad. Kezdd el a rejtvényt!

Itt az ideje, hogy edzeni az elmédet egy vizuális rejtvény segítségével, amely a legfontosabb közösségi hálózatokon trendté vált, a lehető legrövidebb időn belül más szót kell találnod, és Erre a kihívásra csak egy esélyed van, vagyis nincs vesztegetni való időd.

Az ilyen típusú találós kérdések ideálisak a stressz csökkentésére, mivel szórakoztató pillanatot biztosítanak az elmének, és tele vannak mókával. Bár vannak, akik hajlamosak kétségbeesésben találni a megoldást, mindig azt javasoljuk, hogy maradjon higgadt, mert itt mérik türelmét és egyéb vizuális készségeit.

5 MÁSODPERCED VAN MEGTALÁLNI A SZÓT „TŰZ” A KÉPEN

Csak egy képzett ELME győzi le a LEHETETLEN szót, hogy megfejtse: Kép: Nagy Guru

Megtaláltad a másik szót, mielőtt megállt az óra? Gratulálunk! Része vagy annak a kis százaléknak, amelyik sikert ért el a meghatározott időn belül, mert annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, a nehézség akkor jön, ha már csak 5 másodperc van az órán.

Az elme edzésére és neuronális plaszticitásának növelésére különféle szakértők javasolják a vizuális teszteket, amelyekben keresést kell végezni. Az agy természetesen megőrzi ezt a minőséget, de idővel elveszíti, és néha neurodegeneratív betegségek, például demencia és Alzheimer-kór alakulhatnak ki.

Ha azt szeretné, hogy megvédje magát az ilyen típusú betegségekkel szemben, akkor naponta kognitív ingerekkel kell edzeni az elméjét, akkor nemcsak a szókeresést választhatja, hanem más produktívabb tevékenységeket is, például a gyakorlást. néhány sport, társasjátékok, tánc és még egy dal tanulása is.

Valahányszor valamilyen tudásra tesz szert, a neuroplaszticitása megerősödik, ezért a legjobb, ha olyan játékokban vesz részt, ahol a kognitív képességeket, de a vizuális képességeket is tesztelik.< span data-ccp-props='{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}'>

VÁLASZ

Csak egy képzett ELME győzi le a LEHETETLEN rejtvényt, amelyet meg kell oldani: Keresse meg a
Kép: Nagy Guru

Ossza meg velünk, mennyi időbe telt megtalálni a másik szót a „FIRE " kihívás szóban. Nem mindenki volt elég gyors ahhoz, hogy a megszabott időn belül győzelmet aratjon. Néhány felhasználó a túlzott önbizalom miatt kudarcot vallott, ezért azt javasoljuk, hogy mindig edzen, és ne irányítsa a zavaró tényezők.:2. >

Csak egy képzett ELME győzi le a megoldandó LEHETETLEN rejtvényt: Keresse meg a „TŰZ” szót elrejtve a „JÁTÉK” szavakItt az ideje, hogy megtornáztasd az agyad. Kezdd el a rejtvényt!

4.9 / 5 ( 8 Szavazatok )