Csak egy igazi sasszemű GENIUS találja meg a MÁS betűt mindössze 7 másodperc alatt, vizuális rejtvény SZAKÉRTŐKNEK

Csak egy igazi, saslátású GENIUS képes megtalálni a MÁS betűt mindössze 7 másodperc alatt , vizuális rejtvény SZAKÉRTŐKNEK
Mutasd meg, hogy látásélességed jobb, mint a többi.

Készülj fel bajnok, ma próbára teszik a karmadat, meg kell találnod a megoldást, mielőtt lejár az idő. Csak egy esélyed van, és azt várjuk, hogy mutasd be valódi kognitív képességeidet, amelyeket egész idő alatt gyakorolnod kellett volna.

Ne feledje, hogy nincs pihenés, mindig serkentened kell az elmédet különböző tevékenységekkel, akár reggel olvasol könyveket, akár szókereső rejtvényeket oldasz meg, a két tevékenység közül bármelyik hatékony kognitív stimuláció, amely segít fenntartani aktív és képes reagálni a különféle hétköznapi helyzetekre.

Azonban nem ez az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, ki kell egészítenie más tevékenységekkel, amelyeket délután végezhet. Például elmehetsz sportolni, társasjátékozni, táncolni, megtanulni egy receptet vagy egy dalt. Azok a tevékenységek, amelyek megkövetelik a koncentrációt és tudást adnak, ideálisak az agy egészségének megőrzéséhez. Nyilvánvalóan ki kell egészíteni más jótékony szokásokkal, mint például az egészséges, telített zsíroktól mentes és fehérjében gazdag táplálkozás, valamint eleget pihenni is kell, mert ne feledje, hogy legalább nyolc óra alvás szükséges az agy revitalizációjához, bár minden a korodtól függ, van akinek hat óra is elég.

KERESSE MEG A „d” BETŰT A „b” BETŰK KÖZÖTT KEVESEBB 7 MÁSODPERC ALATT

Csak egy igazi GENIUS, akinek saslátása van, mindössze 7 másodperc alatt képes megtalálni a KÜLÖNBÖZŐ betűt, vizuális rejtvény SZAKÉRTŐKNEK
Kép: Cool Guru

Az idő lejárt, de nagy szerencsédért egy új keresési lehetőséget adunk, ezúttal más betűt kell találnod a sorok és oszlopok között. Sajnos már nem a legjobb eredményt érte el, ezért ki kell használnia ezt a második lehetőséget.

Ha viszont az óra megállása előtt sikerült megtalálni a másik betűt, csak gratulálni lehet, ez azt jelzi, hogy Ön kiváló résztvevő, és idegsejtjei rendkívül aktívak, készen állnak. bármilyen élethelyzettel szembenézni.

VÁLASZ

Csak egy igazi GENIUS-szal egy sas nézete mindössze 7 másodperc alatt képes megtalálni a KÜLÖNBÖZŐ betűt, vizuális rejtvény SZAKÉRTŐKNEK
Kép: Nagy Guru

Szokás szerint mindig emlékeztetni fogunk Összehasonlíthatja az idejét más felhasználókkal, sőt az előző napon eltöltött saját idejével is, hogy megtudja, hogy a legmagasabb szinten van-e, vagy szüksége van egy kicsit több kognitív képzésre. Választhat a korábbi tevékenységek közül, vagy követheti a rejtvények sorát, amelyek nagyszerű lehetőségek.

Csak egy igazi, saslátású GENIUS képes megtalálni a MÁS betűt mindössze 7 másodperc alatt, vizuális rejtvény SZAKÉRTŐKNEK
Bizonyítsa be, hogy rendelkezik a többinél jobb látásélesség.

4.9 / 5 ( 8 Szavazatok )