Csak egy gyakorlott, EAGLE látással rendelkező elme találja meg az „E” betűk között elrejtett „F” betűt; vizuális puzzle PRO

Csak egy EAGLE-látással edzett elme találja meg az „F” betűt elrejtve
Itt az ideje, hogy szakértői módban edzeni az elméjét.

Készülj fel, elvtárs, egy vizuális rejtvényben fogsz részt venni, amely azt ígéri, hogy néhány másodperc alatt stimulálja az elmédet, és mint mindig, most is adunk egy második esélyt egy további nyom az egyszeri nyeréshez.

De mielőtt elkezdenéd, azt javasoljuk, hogy menj el egy kényelmes, zavaró tényezőktől mentes helyre, ahol jó a világítás, ahol senki sem zavarja meg a teljesítményedet ebben a rejtvényben, mert az idődet mérik, hogy felfedezd, szükséged van-e egy kicsit több kognitív stimuláció, vagy ha most továbbléphet a következő nehézségi szintre.

Mielőtt elkezdené ezt a típusú rejtvényt, azt javasoljuk, hogy a keresési mintában legyen sorrend, legyen az vízszintes vagy függőleges, de ne hagyja ki az oszlopokat vagy sorokat, mert ez azt eredményezheti, hogy nem lesz elég ideje és sikertelen. nem tudja, melyik sorokat ellenőrizte.

< div id="taboola-mid-article-thumbnails">

Most, hogy tudja, hogyan kezdje el a keresést, számolnia kell az idővel is, Szerencsére 10 másodperced van, ez a tökéletes idő a győzelemhez. Mindenesetre ügyeljen arra, hogy a határidőn belül a legjobb eredményt érje el, és próbáljon meg ne pislogni, hacsak nem szükséges.

KERESSE KI AZ „F” BETŰT AZ „E” BETŰK KÖZÖTT, KEVESEBB 10 MÁSODPERC ALATT.

Csak egy elme, akivel edzett Az EAGLE vision képes megtalálni az „E” betűk között elrejtett „F” betűt; vizuális rejtvény PRO
Kép: Nagy Guru

¡ Tökéletes ! Lejárt az idő, ebben a vizuális kihívásban adunk egy második esélyt, és adunk egy támpontot.

Tipp

Keresse meg a másik betűt a harmadik oszlopban.

Nagyon egyszerű ezzel az egy számmal néhány másodperc alatt biztosan sikereket érsz el. Miután folytatta a keresést és befejezte, görgessen le, és keresse meg a megoldást.

Azok a vizuális rejtvények, amelyekben az Ön kognitív és vizuális sebességét tesztelik, fantasztikus alternatívát jelentenek az idegsejtek plaszticitásának növelésére, és ezáltal késleltetik a neurodegeneratív betegségek, például az Alzheimer-kór megjelenését. Ki kell azonban egészítenie más szabadidős tevékenységekkel, mint például társasjátékok, sport, képzőművészet, olvasás stb.

MEGOLDÁS

< ábra ="attachment_147576" aria-describedby="caption-attachment-147576" class="wp-caption aligncenter">Csak egy EAGLE látással képzett elme találhatja meg az
Kép: Zseniális Guru

Ha nem érsz el sikert, ne csüggedj, ez csak egy kihívás, amit rövid időn belül le kell küzdened, de tovább gyűjtheted a tapasztalatokat és gyakorlat. Bátorság, ez a sikerhez vezető út, hogy a vizuális, logikai és matematikai rejtvények legjobb felhasználójává váljunk.

Csak egy elme van edzett EAGLE vision segítségével megtalálhatja az „E” betűk között elrejtett „F” betűt; PRO vizuális rejtvény” title=
Itt az ideje, hogy szakértői módban gyakorolja elméjét.

5 / 5 ( 4 Szavazatok )