Csak a vizuális rejtvények igazi KEcskéje találja meg a „JÁTÉK” szót a GENIUS szókeresésben.

Csak egy igazi vizuális rejtvény Kecske képes megtalálni a „JÁTÉK” szót a betűk levesében rejtve for GENIUS
Oldd meg a szókeresést, és bizonyítsd be, hogy a Kecske te vagy.

Készen állsz a vírusos játékrejtvény legyőzésére? Ebben a kihívásban meg kell találnod egy rejtett szót, amely a gyerekek egyik kedvenc ünnepére, a Háromkirályok napjára utal, hiszen általában ezen a napon kapnak ajándékot és édességet a gyerekek.

Az agy stimulálásának fontossága azokban az előnyökben rejlik, amelyeket az elme és a test számára nyújthat. Lehetővé teszi számunkra, hogy módosítsuk és erősítsük az idegi áramköröket, amelyek segítenek tisztán gondolkodni, és más készségeket is irányítanak, mint például a figyelem, a memória, a nyelv, az észlelés, és még az intelligenciaszintünket is növeli.

Különző Ennek és több okból kifolyólag Az elméd napi edzéséhez egyszerű vagy bonyolult tevékenységeket végezhetsz, minden az ízlésedtől függ. Ha azonban megengedi, itt mutatunk egy kis listát az elme edzésére javasolt tevékenységekről:

  • Rejtvények, például szókeresés, matematikai kihívások vagy vizuális tesztek.
  • Olvass el napi 15 oldalt kedvenc könyvedből.
  • Társasjátékok, például sakk, dominó vagy bingó.

< span data-contrast="none">Nézd meg az Enséñame de Ciencia csapata által készített képet, megjelenik egy EXPERT szintű szókeresés, csak egy igazi rajongó képes rekordidő alatt átmenni a teszten.

8 MÁSODPERCED VAN, HOGY MEGTALÁLJON A „JÁTÉKOK” SZÓT A SOUP SZÓBAN

Csak egy igazi Kecske vizuális rejtvények közül megtalálhatja a „JÁTÉK” szót a GENIUS szó keresésében
Kép: Taníts meg a tudományról

Tökéletesség! Tökéletességet mutatott a szavak keresésében, biztosak vagyunk benne, hogy sikerült megtalálnia a szókeresésben elrejtett szót. Ennek ellenére nem tudod abbahagyni, ez csak a kezdete annak, hogy elméd edzeni és a közösségi hálózatok közül a leggyorsabbá alakítsd.

Amellett, hogy minőségi szórakoztatásra tettél szert, sikerült szórakoznod, de ami még jobb, elkezdtél versenyképes lenni és csiszolni harcosod lelkét. Hasonlítsa össze az idejét más felhasználókkal, és mutassa meg nekik, hogy a GOAT te vagy.

VÁLASZ

Csak egy igazi GOAT of a vizuális rejtvények megtalálhatják a „JÁTÉKOK” szót a GENIUS szó keresésében
Kép: Taníts meg a tudományról

Tanulj elmét azokkal a tevékenységekkel, amelyek Ha szünet nélkül, de rohanás nélkül folytatja, akkor a neurodegeneratív betegségektől mentes egészséges agyat élvezheti, bár ezt más egészséges tevékenységekkel kell kiegészítenie.

Csak egy igazi vizuális rejtvény Kecske képes megtalálni a „JÁTÉK” szót a betűk levesében rejtve for GENIUS
Oldd meg a szókeresést, és bizonyítsd be, hogy a Kecske te vagy.

5 / 5 ( 5 Szavazatok )