Csak 2%-a teljesítette ezt a PRO szintű vizuális rejtvényt: találd meg az ESTIBO szót 4 másodperc alatt

Csak 2%-a tette meg ezt a rejtvényt PRO szintű vizuális rejtvény: találja meg az ESTIBO szót 4 másodperc alatt

Ez a nagyszerű vizuális rejtvény nagy hatást gyakorolt Facebook és más közösségi hálózatok Vegyen részt, és tesztelje vizuális készségeit!

Ne feledje, hogy az Enséñame de Ciencia-nál arra törekszünk, hogy ösztönözzük az ilyen típusú tesztek megszokását az idegrendszer növelése érdekében. kapcsolatokat, javítsa ügyességét, és magasabb szinteken használja az elméjét.

Ha figyelmes és rátermett embernek tartja magát Bármilyen probléma nélkül fejtörő, vegyen részt a következő kihívásban, és mutassa meg, hogy szakértő vagy. Néhány másodpercen belül meg kell találnia a megoldást, és el kell érnie a legjobb eredményt. Készen állsz?

Nagyon fontos, hogy összpontosítson, amikor végrehajtja ezt a kihívást, mivel vizuális és mentális képességeit kell használnia a siker eléréséhez. Az ilyen típusú rejtvényekkel edzheti az elmét, és ezáltal növelheti az idegi kapcsolatokat, ami jobb egészséget tesz lehetővé.

4 MÁSODPERCED VAN MEG AZ ESTIBO SZÓ MEGKERESÉSÉRE, LÁTHATJA?

Csak 2%-a teljesítette ezt a PRO szintű vizuális rejtvényt: találja meg a STOVE szót 4 másodperc alatt
Fotó: Taníts meg a tudományról

Ha folyamatosan részt veszel az ilyen típusú kihívásokban , képes leszel egy pillanatnyi ellazulást adni az agyadnak, képes leszel csökkenteni a stressz szintet és oldani a felgyülemlett feszültségeket. Egy másik szó rejtőzik a sorok és oszlopok között, csak néhány másodpercen belül meg kell találnia a helyét.

A jó eredmény eléréséhez szükséges kognitív képességek egyike a koncentráció fenntartása és a Láthatósága van, különben elbukik a próbálkozás, az emberek 98%-ának nem sikerül az első próbálkozásra.

Az időd lejárt! Mondja el, sikerült-e legyőznie ezt a csodálatos rejtvényt, amely vírusossá vált és felkapott lett az összes közösségi hálózaton. Bár könnyűnek tűnhet az ilyen típusú kihívások végrehajtása, nem hiszi el, hogy mit ér el, ha megcsinálja őket, és a jutalom magas, mert az ilyen típusú játékokkal jelentősen javulnak az olyan készségek, mint a figyelem, a koncentráció, a képzelőerő stb.

Hányan sikerült a megadott időn belül azonosítani a szót egy plusz betűvel? Reméljük, hogy a legtöbben gyorsan megtalálták a hibásan írt szót, és ha nem, ne aggódjon, itt közöljük a megoldást.

BEMUTADJUK A VÁLASZT A KIHÍVÁS

Csak 2%-a teljesítette ezt a PRO szintű vizuális rejtvényt: találja meg az ESTIBO szót 4 másodperc alatt
Fotó: Taníts meg a tudományról

A találós kérdések és a Mentális játékok fantasztikus gyakorlatok, amelyek szórakoztatnak bennünket, miközben segítenek megnyújtani a neuronjainkat és megmozgatják a gondolkodó izmainkat. Minden onnan származik: kreativitás, memória, kritikai képesség... és mindezt lehet és kell is edzeni.

Tetszett az eheti vírusos kihívás? Nagyon könnyű volt neked? Nos, gratulálunk, ha sikerült megfelelni a kihívásnak. És ha nem, akkor arra biztatjuk, hogy továbbra is próbálkozzon az ilyen típusú kihívásokkal. Szeretnél még több ilyen kihívást látni? Ezután továbbra is vegyen részt minden olyan kihívásban, amelyet a Tudományos érdekességek rovatban készítettünk Önnek, és így tovább.

Csak 2%-a teljesítette ezt a PRO szintű vizuális rejtvényt: találja meg az ESTIBO szót 4 másodperc alatt


5 / 5 ( 7 Szavazatok )