CFE Internet: Hogyan csatlakozhat a hálózathoz és böngészhet INGYEN bárhonnan

CFE Internet: Hogyan csatlakozhat a hálózathoz és böngészhet INGYEN bárhonnan

Vanna szeretné, ha bárhonnan INGYENESEN csatlakozhat a hálózathoz és szörfözhet az interneten? Ez a Szövetségi Villamosenergia-bizottságnak, ismertebb nevén CFE-nek köszönhető, amely a «Telekommunikáció mindenkinek» elnevezésű programot irányítja, amelynek keretében egy olyan projekten dolgoznak, amely egy olyan hálózatot kínál, amelyhez minden ember ingyenesen csatlakozhat és használhatja az internetezést, amelyből az ország több része már részesült.

Mindezt azzal a céllal valósítottuk meg, hogy kivétel nélkül mindenki hozzáférjen az internethez, különösen azon sérülékeny és hátrányos helyzetű térségek, amelyeknek az információs és kommunikációs technológiákhoz való hozzáférési joga nem biztosított. Ily módon a «Telekommunikáció mindenkinek» program igyekszik csökkenteni a Mexikóban sok helyen fennálló digitális megosztottságot, és figyelmét arra összpontosítja, hogy ezeket a szolgáltatásokat minden mexikói számára hozzáférhetővé és megfizethetővé tegye.

Ennek elérése érdekében a CFE telekommunikációs tornyokat telepített az egész országban, kiterjesztve a hálózati lefedettséget, hogy elérje a legtávolabbi közösségeket, és fedezze a csatlakozási igényeket. minőség az ország minden szegletében. Ezzel ingyenes internetpontokat telepítettek a közterekre, parkokra, egészségházakra, kórházakra, iskolákra, közvilágítási oszlopokra és közösségi terekre.

E tekintetben a hírek szerint ez a program 2021-ben indult, és a terv elindítását követő két év után országszerte 35 000 ingyenes internet-hozzáférési pontot szereztek. Tehát, ha csatlakozni szeretne ehhez az ingyenes hálózathoz, amelyet a CFE mindenki számára elérhetővé tesz, kérjük, olvassa tovább ezt a cikket, mert az alábbiakban elmondjuk, hogyan teheti ezt meg.

Internet CFE: Hogyan csatlakozhat a hálózathoz és böngészhet INGYEN bárhonnan

CFE Internet: Hogyan csatlakozhat a hálózathoz és böngészhet INGYEN bárhonnan

A CFE hálózathoz való csatlakozás nagyon egyszerű, de mielőtt megtenné, meg kell győződnie hogy a csatlakozni kívánt hely közelében van egy hozzáférési pont, nos, bár a mai napig 35 000 internet-hozzáférési pont van, még mindig folyik a munka, hogy minél több helyet el lehessen érni az országban. Tehát kövesse az alábbi javaslatokat:

Igazolása. Az első dolog, amit a CFE hálózathoz való csatlakozáshoz meg kell tennie, hogy ellenőrizze, van-e internet hozzáférési pont a hely közelében, ahol tartózkodik. Ehhez tekintse meg ezt az interaktív térképet, amelyet a CFE bocsát rendelkezésünkre: Interaktív térkép .

Csatlakozás. Ha már rájött, hogy valójában van a közelben egy hozzáférési pont, amelyhez csatlakozhat, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy aktiválja a Wi-Fi-t kapcsolatot a mobiltelefonján (vagy a csatlakoztatni kívánt eszközön), és ellenőrizze, hogy mely hálózatok állnak rendelkezésre. Ha ezt megtette, megjelenik egy lehetőség, amely a «CFE Internet» feliratot jelzi, ki kell választania, és el kell fogadnia a feltételeket, hogy ingyenesen csatlakozhasson hozzá.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )