Az Universidad del Rosario INGYENES angol nyelvtanfolyamot kínál, amely a jogi és jogi angol nyelvre specializálódott hivatalos bizonyítvánnyal

Az Universidad del Rosario INGYENES angol nyelvtanfolyamot kínál, amely a jogi és jogi angol nyelvre specializálódott hivatalos IGAZOLÁSSAL
Image credits: issuu.com

Az új nyelv elsajátítása rendkívül hasznos készség, amikor új és jobb munka, tanulmányi és akár társadalmi lehetőségek előtt szeretnénk kapukat nyitni, azonban néha szükséges a megszerzett tudás megerősítése, hogy jobban teljesíthessünk. minden olyan tevékenység, amely ezt a tudást igényli. Például az angol nyelv elsajátítása kiváló lehetőség arra, hogy jobb lehetőségekhez jussanak, az ügyvédi szakmával rendelkezőknek pedig érdemes egy angol nyelvtanulásra orientált tanfolyamon részt venni az ügyvédi gyakorlatig.

Az ügyvédek nem mentesülnek a globalizációból fakadó nemzetközi dinamika alól, így ennek a nyelvnek a megtanulása egyre fontosabb és igényesebbé válik, már most is része azoknak a szűrőknek, amelyek az ezen a területen jelentkező üresedéseknél érvényesülnek. Emiatt ma egy jogi és jogi angol nyelvtanfolyamra szakosodott angol nyelvtanfolyamot kínálunk Önnek, amelyet az Universidad del Rosario tanít és az edX platformon adunk otthont Kolumbiából. Ezen a tanfolyamon a résztvevő megtanulja a Common Law főbb jellemzőit, a megfelelő szókincs és különböző szövegírási technikák használatát, mind formális, mind informális formában. Ez egy teljesen ingyenes tanfolyam, amelyen saját tempójában tanulhat, 4 hétig tart, heti 4-6 óra ráfordításával. Hetek szerint van felosztva, és bemutatjuk az alábbiakban látható témákat:

Az Universidad del Rosario INGYENES tanfolyamot kínál angol szakosodott jogi és jogi angol nyelvből hivatalos CERTIFICATIONAL
Képek: UVG

Hatékony kommunikáció jogi angol nyelven

1. hét. Common Law (Egyesült Államok és Egyesült Királyság)

° A szokásjog főbb jellemzői

° Az igazságszolgáltatási rendszer

2. hét. Szakszókincs

° Szerződési jog

° Kereskedelmi jog

° Adójog és nemzetközi kereskedelmi jog

3. hét. E-mail írás

° Általános elvek

° Az e-mailek szerkezete

Az oktatást Daniela Alamariio Aristizabal tanár irányítja, ahogy már említettük, a saját tempójában tanulhat a kívánt időben. Bár hangsúlyozni kell, hogy a tanfolyam elvégzéséhez A2 és B1 közötti angol nyelvtudással kell rendelkeznie ahhoz, hogy megértse az adott képzés által biztosított tananyagot. A tanfolyam végén megtanulja azonosítani az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok közötti különbségeket a Common Lawra hivatkozva, leírja a különböző jogágakhoz kapcsolódó szakkifejezéseket, meghatározza a szakmai területen az e-mailek hatékony felépítésének lényeges elemeit, megérti és használja a különböző jogterületek szakszókincsét, valamint formális és informális szövegeket fog írni a szakma gyakorlatában.

Ha ez A tanfolyam érdekli Önt, meghagyjuk a linket, amelyre regisztrál, és elérheti a képzést. A fiók létrehozása után a kurzus nevére kattintva elkezdheti a tanulást, és elmentheti az előrehaladást.

A kurzus eléréséhez kattintson a Jog és jogi szakosodott angol tanfolyam linkre. angolul és közvetlenül az edzésre viszi.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )