Az UNAM számviteli tanfolyamot indít nem könyvelőknek, adjon nagy lendületet önéletrajzának

Az UNAM elindítja a Számviteli tanfolyamot nem könyvelőknek, adj nagy lökést az önéletrajzodnak

< p> Egy cég megfelelő működése szempontjából kiemelten fontos, hogy az azt alkotó valamennyi terület együttműködjön és megfelelően kommunikáljon, hogy az esetlegesen felmerülő nehézségek megelőzhetők és korrigálhatók legyenek.

Az egyik legfontosabb adminisztráció. a számvitel, és ma megosztunk Önnel egy alapvető tanfolyamot, hogy elsajátíthassa vagy felfrissítse tudását erről a fontos tudományágról, ez ingyenes.

Számvitel és alkalmazásai

A számvitel alapvető tudományág a vállalat adminisztrációjában. Lehetővé teszi a vállalat gazdasági helyzetének megismerését, könyvelésének és pénzügyi helyzetének ellenőrzését, ami garantálja annak folytonosságát és stabilitását. A számvitel jelentősége a céljaiban rejlik, hiszen pontos információt ad a vállalat gazdasági helyzetéről a nyereség, veszteség, árbevétel, eszközök és források tekintetében. A számvitel céljai között szerepel, hogy nyilvántartást vezessen egy vállalkozás összes tevékenységéről, mind a bevételekről, mind a kiadásokról, és fenntartsa a szervezet különböző területeinek pénzügyi ellenőrzését. A könyvelés azt is lehetővé teszi számunkra, hogy tudjuk, mi van, mit keresünk, hogyan keresünk és hogyan költjük el. Emellett a számvitel elősegíti a megalapozott és felelős gazdasági döntések meghozatalát, mind a vállalat, mind a jogi és társadalmi kötelezettségek teljesítése érdekében. Összefoglalva, a számvitel alapvető eszköz a vállalat pénzügyi helyzetének megismeréséhez, a helyes döntések meghozatalához, valamint a jogi és társadalmi kötelezettségek betartásához

A Számvitel tanfolyamról nem könyvelőknek p>

Az UNAM elindította ezt az ingyenes kurzust, amelyet a Coursera tanulási platformon keresztül tanítanak, a neve „Számvitel nem könyvelőknek”, és eddig több mint 522 215 hallgató teljesítette a tantervet. . Ezt a képzést a közönség jó fogadtatása jellemzi, hiszen 5-ből 4,8 csillagot kapott, kezdő szintnek szól, mindössze 11 órát vesz igénybe (heti 3 óra javasolt), 100%-ban online, és rugalmas időbeosztása van, amelyet az ütemtervéhez igazíthat.

Tanfolyam regisztráció: a képzés eléréséhez csak el kell érnie a DIRECT LINK, töltse ki a regisztrációs űrlapot adataival, és kezdje el a tanulást.

< img src="https:/ /i0.wp.com/ensedeciencia.com/wp-content/uploads/2024/01/sdbsd-fvgsfa.png" alt="Az UNAM számviteli tanfolyamot indít nem könyvelőknek, adja meg önéletrajzát big boost" title= "Az UNAM számviteli tanfolyamot indít nem könyvelők számára, lendítse fel önéletrajzát">
Számviteli tanfolyam nem könyvelőknek , a Coursera kreditjei

A kurzus tanterve

Ez a képzés 9 modulra oszlik, hogy a hallgatók megismerjék ennek a tudományágnak az alapfogalmait és alkalmazásait. Az alábbiakban az egyes modulokat röviden ismertetjük.

1. modul: Bevezetés a számvitelbe: Ebben a modulban áttekintjük a számviteli és pénzügyi információk alapvető fogalmait, definícióit és fontosságát.

2. modul A számvitel alapjai: Most, hogy tudja, mi a számvitel, áttekintjük a létező típusokat. Továbbá a pénzügyi kimutatásokat alkotó főbb fogalmak és a számviteli technikát szabályozó legfontosabb szabályozási irányelvek.

3. modul Számviteli mechanika és a műveletek rögzítése: Ebben a modulban felülvizsgálja a számlák nyilvántartásba vételére és katalogizálására vonatkozó eljárást.

4. modul Alapszintű pénzügyi kimutatások: Vannak olyan dokumentumok, amelyeknek jelen kell lenniük, amikor meg akarja ismerni a tevékenységére és pénzügyi helyzetére, valamint a vállalat méretére való tekintet nélkül. Ebben a modulban azonosítani fogjuk, melyek ezek a pénzügyi kimutatásoknak nevezett dokumentumkimutatások. Ezenkívül áttekintjük annak meghatározását és sajátosságait.

5. modul mérleg: Ideje áttekinteni a mérleget. Meg kell határoznia a pénzügyi kimutatás integrálásának és értelmezésének módját. Ezenkívül meg fogja különböztetni a bemutatási szabályaikat.

6. modul: Eredménykimutatás: Ebben a modulban azonosítja az eredménykimutatás integrálásának és értelmezésének módját. Ismerni fogja a bemutatási szabályokat és a pénzügyi kimutatás alapján meghozható döntéseket is.

7. modul Saját tőke változás kimutatása: Ebben a modulban áttekintjük hogy ez az integrált pénzügyi helyzet, valamint az azt alkotó számlák fókusza, amelyek a gazdálkodó szervezet partnereinek eszközei és működési eredményei. Hasonlóképpen meghatározzuk a megfelelő bemutatásának szabályait.

8. modul Cash Flow kimutatások: Ebben a modulban azonosítja a vállalat által birtokolt erőforrások eredetét és alkalmazását, valamint gazdálkodó szervezetet generál az év során. Továbbá áttekintjük a bemutatásának szabályait és a cash flow kimutatás elkészítésekor és értékelése során meghozható döntéseket.

9. modul Értékelési, bemutatási és közzétételi szabályok: Ebben a modulban meg fogja különböztetni a meglévő alapvető szabályokat, hogy megértse a pénzügyi kimutatásokban szereplő információk rögzítését, értékelését, bemutatását és közzétételét.


4.8 / 5 ( 5 Szavazatok )