Az UNAM elindított egy ingyenes hozzáférési platformot a művészet és a kultúra számára, amelybe így lehet belépni

Az UNAM elindított egy ingyenes hozzáférési platformot a művészet és a kultúra számára, és így léphet be
Kép jóváírása: https ://www.gaceta.unam.mx.

UNAM Culture, a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem kulturális projektje, amelynek célja, hogy a művészetet és a kultúrát beépítse az egyetemi hallgatók és általában a társadalom mindennapi életébe, elősegítse a kritikai szellemet a művészeten keresztül, és elősegítse a kultúra közötti hidak létrehozását. és a tudomány, elindított egy ingyenes hozzáférésű platformot, amely ezt a célt teljesíti azáltal, hogy digitális forrásokat biztosít az egész nyilvánosság számára a művészettel és a kultúrával kapcsolatban, és itt elmondunk mindent, amit tudnia kell róla.

A platform, amely Az UNAM a Culturán keresztül indult Az UNAM „Descarga Cultura.UNAM” névre hallgat, és ez egy ingyenes hozzáférésű digitális oldal, ahol audio formátumú forrásokat találhat a művészetről és a kultúráról, széles és gazdag gyűjteményével, amely hétről hétre bővül, így biztosítva számunkra a tudás és a szórakozás különféle alternatívái, amelyek ingyenesen hallgathatók vagy letölthetők, és elérhetők a nagyközönség számára.

Ez a kultúra és művészet tárháza a meghatározottak szerint nagyon változatos műfajokból, időszakokból és szélességi körökből áll , irodalom (költészet, regény, történet, esszé, krónika stb.), színház, zene, konferenciák, beszélgetések és mesterkurzusok felkutatása, amelyeket a legkiválóbb egyetemi akadémikusok tartanak, többek között a nagy érdeklődésre számot tartó tartalmak mellett. Tehát, ha olyan kulturális alternatívát keres, amellyel szórakoztathatja magát iskolába vagy munkába menet, itt van egy nagyszerű lehetőség, amellyel tanulhat és kellemesen eltöltheti az időt.

Az UNAM elindított egy ingyenes hozzáférési platformot a művészet és a kultúra számára, és így érheti el
Kép jóváírása: https:// www .mexicoescultura.com.

A legjobb az egészben az, hogy amint azt az elején említettük, ez a platform teljesen ingyenes és INGYENES, így a hozzáféréshez egyszerűen be kell lépnie és fedezze fel, amíg nem talál valami érdekeset. Ehhez azt fogjuk találni, hogy az oldal gyűjteményekre, szerzőkre és címekre van felosztva, így tetszés szerint kereshet tartalmat, és könnyebbé válik az Ön számára, valamint az oldal elején található egy hír rovat is, ahol az új tartalom, amit meghallgathatunk.

Ily módon ahhoz, hogy hozzáférhessen, egyszerűen be kell lépnie a „Cultura.UNAM letöltése” linkre, és a „Gyűjtemények” beírásával meg kell keresnie a tartalmat a kívánt módon. Például azt tapasztaljuk, hogy a tartalom fel van osztva Irodalom, Színház, Zene, Az akadémia hangja, Hangok középiskolának és Különlegességek. Így bármelyikre kattintva további részeket találunk, az Irodalom esetében pedig:

-Angol nyelvű irodalom klasszikusai

-A francia irodalom klasszikusai

-Kortárs történet

-Az arany évszázadokban

-Esszé

-Mexikó nyelve

-Latin-Amerikából származó levelek szerzőik hangján

-Mexikói levelek szerzőik hangján

-Elbeszélés

-Költészet

-A kiindulópont hangjai

-Az egyetemes irodalom hangjai

- Living Voice

Tehát azt javasoljuk, hogy fedezze fel ezt a platformot ízlésének és preferenciáinak megfelelően. Ehhez olvassa el a következőt: „Cultura.UNAM letöltése”


5 / 5 ( 1 Szavazatok )