Az új Google funkció, amellyel mindent valós időben és egy másik dimenzióban láthat

Az új Google-funkció, amelytől mindent valós időben és más dimenzióban láthat
FORRÁS: Xataka
A

Google, a világ egyik legbefolyásosabb technológiai vállalata, 1998-as alapítása óta folyamatosan fejlődik. Az évek során átalakította az információkkal, a navigációval és a földrajzi helymeghatározással való interakciót. . Legújabb bravúrja a Google Térkép két izgalmas funkciójának bevezetése: az Immersive View és a Lens in Maps, amelyek megváltoztatják a minket körülvevő világ felfedezésének módját.

A

Google egy egyszerű, de hatékony keresőmotorként indult, amelynek célja, hogy segítsen az embereknek információkat találni az online adatok növekvő dzsungelében. Az idő múlásával a Google kibővítette fókuszát, és vezető technológiai vállalattá vált, amely a Gmail e-mailektől a Google Dokumentumokkal való online együttműködésig és a Android mobil operációs rendszer.

A 2005-ben elindított

Google Térkép forradalmasította a világban való mozgásunkat. Részletes térképeket és pontos útbaigazítást kínált, lehetővé téve számunkra, hogy távoli helyeket fedezzünk fel, vagy egyszerűen megtaláljuk a legközelebbi üzletet. Az évek során a Google Térkép folyamatosan fejlődött, és olyan funkciókkal bővült, mint az Utcakép, amely lehetővé teszi számunkra, hogy vizuálisan fedezzük fel a világ utcáit.

< div id=" taboola-mid-article-thumbnails">

A Google Térkép legújabb kiegészítése a magával ragadó nézet funkció. Ez a funkció azt ígéri, hogy új perspektívát kínál úti céljaira, lehetővé téve az utazás minden lépésének előnézetét. A hozzáféréshez egyszerűen keresse meg az úti célt, és koppintson a magával ragadó nézet előnézetére. Ettől a pillanattól kezdve egy teljesen új dimenzióban fedezheti fel útvonalát.

A magával ragadó nézet nemcsak az utat mutatja, hanem részletes, vizuális, részletes útbaigazítást is nyújt. Ennek a funkciónak köszönhetően minden fordulóra úgy készülhet, mintha már ott lenne. Ezenkívül az időcsúszkával megtervezheti, hogy mikor induljon el, hasznos információk, például a forgalom és a szimulált időjárási körülmények alapján.

Ez a funkció nem csak a navigációhoz kényelmes, hanem a helyek előnézetéhez is hasznos. a műholdképeknek és a mesterséges intelligencia (AI) használatának köszönhetően, például éttermek és turisztikai helyek.

Egy másik izgalmas újítás a Lens in Maps, amely a korábban „Élő nézet keresés” néven ismert funkció fejlődését képviseli. Ez az eszköz a mesterséges intelligenciát és a kibővített valóságot ötvözi, hogy segítsen megtalálni a helyét és megismerkedni az ismeretlen helyekkel.

Az új funkció a Google-tól, aminek köszönhetően mindent valós időben és egy másik dimenzióban láthat
FORRÁS: Getty Images

A Lens in Maps eléréséhez egyszerűen érintse meg a Lens ikont a keresősávot, és vegye fel a telefont. Innen valós időben tájékozódhat ATM-ekről, tömegközlekedési állomásokról, éttermekről, kávézókról és közeli üzletekről, miközben felfedezi a környezetét.

A Google Térkép izgalmas funkciói folyamatosan fejlődnek, és a világ több mint 50 városában terjeszkednek. A kibővített valóság és a mesterséges intelligencia ötvözésével a Google egy gazdagabb és kényelmesebb böngészési élményt nyit meg. Keresőként való szerény kezdetétől a Google messzire jutott, és továbbra is feszegeti a technológia határait, hogy könnyebbé és izgalmasabbá tegye életünket.


4.9 / 5 ( 8 Szavazatok )