Az ellentmondásos tanulmány, amely azt állítja, hogy egy nagy fekete lyuk belsejében élhetünk

Az ellentmondásos tanulmány, amely azt állítja, hogy egy nagy fekete lyukban élhetnénk

Az idők során az emberi faj folyamatos fejlődésen ment keresztül. A technológia és a tudás tekintetében olyan dolgokat fedeztek fel, amelyeket még a legmerészebb álmainkban sem tudtunk volna elképzelni.

Az univerzum tanulmányozásáért felelős tudósok a gyakorlatban minden nap megpróbálják megérteni egy kicsit, valamint a teret, körülvesz bennünket, a hatalmas univerzum rejtélyeiről.

A közelmúltban az University National of Australia kutatócsoportja szintén az angol ANU betűszóval ismert, nagy előrelépés jellemezte őket a csillagászat terén, mivel sikerült szintetizálniuk a mai napig ismert információk nagy részét az univerzumról néhány projektben, amelyek együttesen reprezentálhatják. sokak által nagyon őrültnek tartott elmélet.

Egyszerű szavakkal, ennek a kutatócsoportnak sikerült elkészítenie a történelem eddigi legteljesebb útmutatóit az ismert univerzumhoz. Ezek a projektek úgy készültek, hogy az univerzumban található minden egyes tárgyat képviseljenek, méretüktől függetlenül. Az útmutatók eredményei hihetetlen hipotézisekhez vezették a szakértőket, amelyek közül az egyik legnehezebben asszimilálható az, hogy az egész univerzum egy hatalmas fekete lyukban van.

Ez a kutatás a The American Journal of Physics-ben jelent meg. megtalálhatjuk ezeknek a tudósoknak a munkáit, ahol olyan forró világegyetemről beszélnek, hogy lehetetlen volt a tárgyak kondenzációja, atomok, protonok, bolygók, csillagok, sőt egész galaxisok, addig semmi sem volt lehetséges, amíg az univerzum hőmérséklete nem kezdett lehűlni.

E tudósok által végzett munkák között találunk néhány grafikont, amelyek alátámasztják ezt az őrült hipotézist, mivel az egyiken megfigyelhetjük <> . Míg a másodikban <> láthatjuk, a National Geographic tudományos magazinban található információkat.

Az ellentmondásos tanulmány, amely megerősíti, hogy egy nagy fekete lyukban élhetünk
Kép jóváírása: National Geographic en Español

A két grafikonból összeállított információk alapján a Szerző és a projekt Charley Lineweaver igazgató, az ANU professzora azt mondja, hogy e tanulmányok megfigyelhető következtetései azt a lehetőséget eredményezik, hogy egy eseményhorizont létezik annak az univerzumnak a megfigyelhető határain, amelyben élünk, amint az látható nem olyan masszív fekete lyukak.

Bár ez a hipotézis meg akarja őrizni igazát ezeken a grafikonokon keresztül, az igazság az, hogy a fekete lyuk belsejében zajló eseményekkel kapcsolatos információk hiánya nem teszi lehetővé a tudósok számára, hogy ezt a kétséget biztosan tisztázzák. , vagyis ez a hipotézis tudományos kétséges marad mindaddig, amíg több információval nem rendelkezünk ezekről a hatalmas kozmikus eseményekről.

Kétségtelenül egy hipotézis, amely az egész tudományos közösséget feje tetejére állítja, bár egyelőre ezek a tanulmányok nagyon frissek, és még mindig ismeretlen információkra van szükség az elmélet elfogadásához vagy elutasításához.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )