Az egyszerű és határozott útmutató a saját őszibarack termesztéséhez anélkül, hogy kudarcot vallana

Az egyszerű és határozott útmutató az eléréshez termesszen saját őszibarackot anélkül, hogy a kísérlet kudarcot vallana

Szeretne otthon saját őszibarackot tartani? Ez nem valami lehetetlen! Itt elmondjuk, hogyan tudod úgy termeszteni, hogy a kísérlet kudarcot vallana.

Az őszibarack különleges állagáról és páratlan ízéről ismert gyümölcs, néhol őszibarackként is ismert. A mexikói kormány szerint ennek Kínában a gyökerei, ahol először termesztették.

Tartsa be a saját fogyasztású otthon sokak vélekedésével ellentétben egyszerű feladat, hiszen nem igényel különösebb odafigyelést, ezért számos teraszunkon találkozhatunk ezzel a fával.

A fogyasztás után a szervezet számára biztosított tulajdonságok között olyan vitaminokat találhatunk, mint:

A-vitamin

B csoportba tartozó vitaminok

C-vitamin

Tehát jótékony hatású az emésztés javítására, a körmök és a haj egészséges növekedésének elérésére és a bőr megőrzésére, valamint antioxidánsként, megakadályozza a szabad gyökök okozta sejtkárosodást.

Miután megismeri az őszibarack testünkre gyakorolt ​​jótékony hatását, elmeséljük, hogyan szerezhet be egy barackfát otthonában anélkül, hogy el kellene hagynia otthonról és teljesen ingyen.

Őszibarack otthon

A következőkre lesz szükséged:

Az őszibarack magja

Avokádó (csak félig és gödör nélkül)

Egy fazék

Könnyű volt megszerezni, amire szüksége volt? Az eljárás inkább lesz! Csak a következő lépéseket kell végrehajtania.

1. Fogja az őszibarackkövet, és eltávolítja az összes felesleges pépet. Ha teheti, nagyon enyhén öblítse le vízzel.

2. Most az avokádónak csak félig kell lennie, és ügyeljen arra, hogy eltávolítsa a köveket, majd egy kanál segítségével kezdje el feldarabolni az avokádót (mintha pépesített guacamole-t készítenél).

Az egyszerű és határozott útmutató a saját őszibarack termesztéséhez anélkül, hogy a kísérlet kudarcot vallana < figcaption id="caption-attachment-145587" class="wp-caption-text">Kép jóváírása: Las Magnolias Nursery

3. Ha készen van az avokádó, akkor folytassa az avokádó kővel való összerakását, de ügyeljen arra, hogy az avokádó héjában legyen, ne vegye ki onnan.

4. Kezdje el előkészíteni a cserepet, és győződjön meg arról, hogy a talaj, amelyet elhelyez, teljesen tiszta, hogy ne telje meg kártevők, vagy ne károsítsa a leendő növényt.

5. Az öklével simítsa az edény közepére (a talajra), hogy megteremtse azt a helyet, ahová az avokádó héját a péppel és az őszibarack magjával együtt helyezi, majd helyezze oda.

6. Amikor elhelyezte, a szélétől a talajjal elkezdi befedni a termést, amíg be nem takarja, de ne hagyja olyan mélyen.

Légy óvatos a hideg éghajlaton! Ez a fajta fa nem bírja a 10°C alatti hőmérsékletet, sok napfényt igényel, ezért ajánlatos olyan helyre tenni, ahol a délután nagy részében süt a Nap.

Öntözése kb. igényes, mivel napnövényként több vizet igényel, mint a többi, amit a kertjében találunk, különösen meleg évszakban, de ügyeljen arra, hogy jó vízelvezetése legyen, különben megfulladhat.


4.6 / 5 ( 8 Szavazatok )