Az Egyesült Államok kormánya angol nyelvtanulási kurzusokat kínál, amelyek 100%-ban INGYENESek

Az Egyesült Államok kormánya tanfolyamokat kínál ANGOL tanulni, és 100% INGYENESEK

Talán nem tudtad, de a kormány Az Egyesült Államok teljesen ingyenes angoltanulási kurzusokat kínál, amelyeket az USA Learns oldalon osztanak meg. Több mint 7 millió ember tanul angolul a USA Learns nevű ingyenes webhelyen, amely segít a felnőtteknek az online nyelvtanulásban. Angolul akarsz tanulni vagy éppen tanulsz? Olvassa tovább, biztosan tetszeni fog ez az információ!

A USA Learns webhelyén több száz videóleckét nézhet meg, és több ezer tevékenységet végezhet angolul tanulni. A kínált kurzusok az alapszinttől a középfokú angol nyelvig tanítanak, és más leckéket is tartalmaznak, amelyek segítenek fejleszteni angol nyelvű szókincsedet és hallási készségeidet, valamint megismerkedni az Egyesült Államok mindennapi életével.

Milyen kurzusok érhetők el, és hogyan kezdhetem el a tanulást a USA Learns programban?

A regisztrációhoz és a felfedezéshez csak regisztrálnia kell az USA Learns webhelyén, kitöltve a kért mezőket, és meg kell erősítenie a beírt e-mailből.

Találhat alap- és középfokú angol nyelvtanfolyamokat; Vannak olyanok is, amelyek megtanítják az ápolónői készségekre, és még azokra az információkra és nyelvekre is, amelyekre szüksége van arra az esetre, ha fontolóra veszi az amerikai állampolgárság megszerzését. A kiemelt általános érdeklődésre számot tartó kurzusok a következők:

  • Az 1. angol kurzus: egy videoalapú online angoltanfolyam kezdő diákoknak. Ebben az angol nyelvtanfolyamban 20 egység található, amelyek olyan alapvető témákat fednek le, mint az idő, a ruházat, az időjárás, a környékbeli helyek stb. A videót, fényképeket, hangot, grafikát és szöveget használó online tevékenységek szókincset, nyelvtant, helyesírást és életvezetési készségeket tanítanak, és lehetővé teszik a hallás, a beszéd, az olvasás és az írás gyakorlását angolul.
  • A 2. angol nyelvű program. Kurzus:videó alapú angol nyelvtanfolyam középfokú hallgatók számára. Megtanulhatja és gyakorolhatja az angol szókincset, az olvasást, az írást, a nyelvtant, a hallgatást és az életvezetési készségeket, miközben különböző szereplők történeteit nézi, akik szembesülnek a családi, munka és közösségi élet kihívásaival az Egyesült Államokban. Mind az 5 történetnek 4 egysége vagy epizódja van. Összesen 20 egység van ebben a második angol kurzusban.
  • Az angol és az olvasás gyakorlása: ez a kurzus célja, hogy segítsen javítani a hallásértés, a szókincs és az angol nyelvű olvasás terén. Középszintű olvasmányokat tartalmaz különféle témákban. A történetek eredetileg híradásokból származnak. Amellett, hogy saját maga olvassa el a történetet, meghallgathatja egy anyanyelvi beszélőt is.

LINK: A regisztrációhoz és bármely kurzus megkezdéséhez el kell mennie az USA Learnshez. Ha nem működik, másold be a következő linket a böngésződbe: https://www.usalearns.org/student-home

Az Egyesült Államok kormánya angol nyelvtanulási kurzusokat kínál, és ezek 100%-ban INGYENESek
Képernyőkép az USA Learns webhelyéről.

Az USA Learns egy ingyenes webhely, amely segít a felnőtteknek angolul online tanulni, és amely különböző tanfolyamokat tartalmaz, amelyeket az Ön által kívánt időpontban és időpontban vehet igénybe. A kurzusok több száz videóleckét és több ezer angol tanulási tevékenységet tartalmaznak. A USA Learns segítségével oktatóvideókat nézhet, beszélt angol nyelvet hallgathat és angol órákat vehet igénybe anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát, csak csatlakoznia kell!

Hivatkozás a tanfolyamokhoz: USA Learns

erős>.

4.6 / 5 ( 5 Szavazatok )