Az arany trükk, amely segít eltüntetni a nedvességfoltokat a fán

Az arany trükk, amely segít eltüntetni a nedvességfoltokat a fán
Képek forrása: Pinterest

A napi tevékenység sok feladat elvégzésével jár, és nem mindegyik összpontosít a tisztaság megőrzésére, mivel sokszor sietünk, és nincs elég időnk kitakarítani magunkat, különösen akkor, ha munkánk vagy tanulmányi tevékenységünk megkíván minket. Ezek igénylik a figyelmünk nagy részét, ezért hajlamosak vagyunk a takarítást a pihenő napokra hagyni.

Sajnos előfordulnak olyan hibák, amelyeket azért követünk el, mert sietünk, és ezek tönkretehetik az életünket. holmijaink, ill. általában a bútorok szenvednek leginkább az ilyen jellegű eseményektől, mivel amikor munkába vagy iskolába megyünk reggelizni, általában kiömlések fordulnak elő, amelyek a bútor anyagára vagy fájára kerülnek, és ha ezek a foltok Ha nem tisztítják gyorsan, tönkreteszik a megjelenésüket, vagy egyszerűen annyira átitatódnak, hogy amikor meg akarjuk tisztítani, megsérülnek vagy akár el is törnek. Illetve a fából készülteknél elveszti fényét és jó megjelenését.

Ezért szükséges, hogy az ilyen típusú eseményeket azonnal megtisztítsuk, amint előfordulnak, vagy ha egyszerűen nem áll rendelkezésünkre elég idő alatt, ezekkel a praktikus és kiváló trükkökkel eltávolíthatja a nedvességfoltokat a fáról, amikor folyadékok ömlöttek rá, hogy visszanyerjék az eset előtti tisztaságot és jó megjelenést, és a legjobb az, hogy szükség van rá. olyan tárgyakat, amelyek már vannak otthon. Tehát minden további nélkül lássuk, miről is szólnak ezek.

Távolítsa el a nedvességfoltokat a fa bútorokról a következővel: ezek az egyszerű trükk

ek
Az arany trükk, amely segít eltüntetni a nedvességfoltokat a fán
Képek forrásai: perfexyacee.com

Első dolog, amit tudnia kell, mielőtt bármelyik trükkök, amelyeket bemutatunk Önnek, hogy milyen fafajtát kezel, mivel nem minden bútornak van egyforma a felülete, és ezen trükkök egy része károsíthatja azt, ezért azt javasoljuk, hogy először vigye fel a kezelést a bútor egy részére amely nem látható, ha nem megfelelő, nem rontja az egész bútor megjelenését. Fontos megjegyezni, hogy ez a viaszos és zománcozott bútorokon nem működik, ezért ezt a réteget felhordás előtt el kell távolítanunk.

Amennyiben a páratartalom közelmúltban alakult ki, alkalmazhat hőt, hogy elnyelje a víz van a bútorban, és megszárad, használhat alacsony teljesítményű szárítót, és biztonságos távolságra helyezheti el, hogy elkerülje a fa sérülését, vagy ha nincs szárítógépe, használja a vasalót közepes teljesítményen.

Egy másik módszer az ásványolaj, vazelin és még majonéz is. Egyszerű, csak meg kell nedvesíteni egy puha rongyot az egyik ilyen anyaggal, és körkörösen dörzsölni kell a nedvességfoltot, amíg el nem tűnik. Ne faragjon túl keményen, és ne hagyja túl sokáig bent ezeket az anyagokat, mert a fa felszívhatja őket és jobban befoltozhatja. Ha pedig nincs kéznél ezen összetevők vagy anyagok egyike sem, akkor fogjon egy kefét és kenje be fogkrémmel, dörzsölje, amíg a folt eltűnik.

Azt javasoljuk, hogy ne nedvesedjen be bútora fa, helyezzen el egy terítőt vagy alátétet, hogy ne folyjon ki folyadék, vagy helyezzen el üveget is az asztal védelmére. Azonnal tisztítsa meg az esetleges kiömléseket, hogy a nedvesség ne hatoljon be a fába.


4.6 / 5 ( 7 Szavazatok )