A WhatsApp Web 2 új funkciót indít 2024-ben, mik ezek és hogyan kell aktiválni őket, ez így történik

A WhatsApp Web 2 új funkciót indít 2024-ben, mik ezek és hogyan aktiválhatóak, így történik

Ha szereti használni a WhatsApp-ot a számítógépén, biztosan észrevette, hogy könnyebben megoszthatja a merevlemezen vagy az SSD-n tárolt fájlokat Ezenkívül elolvashatja az üzeneteket, mivel sokkal nagyobb képernyője van.

Ha sok munkája van, és nincs ideje a telefonjára nézni, a WhatsApp ezen verziója nagyon hasznos. Akkor is működik, ha lemerült a telefon akkumulátora, és üzeneteket kell küldenie vagy fogadnia, ez kisegítheti a bajból.

Ebből az alkalomból megosztunk veletek két friss frissítést, amelyek biztosan tetszeni fognak, részletesen ismertetjük a használatukhoz szükséges lépéseket, így nem maradnak kétségei, szóval fizessen figyelem.

Első frissítés: Állapotok megosztása a WhatsApp weben

A

WhatsApp megkezdte az államok megosztásának lehetőségét webes verziójában, amely funkció Eddig csak a mobil verzióban volt elérhető.

Az állapot megosztásának lépései a WhatsApp weben a következők:

Nyissa meg a WhatsApp webet a számítógépén.

Nyissa meg a „Hírek” lapot.

Kattintson a kezelőfelület tetején található „+” ikonra.

Válassza ki a multimédiás tartalmat (szöveg, fotó, videó vagy GIF), ha meg szeretné osztani a névjegyekkel.

A WhatsApp Web Status frissítései szintén végpontok közötti titkosítással vannak ellátva, hogy biztosítsák a felhasználói adatvédelmet.

Ez a funkció jelenleg a béta tesztelők számára elérhető, de várhatóan mindenki számára elérhető lesz. felhasználókat a következő hetekben.

A WhatsApp Web 2 új funkciót indít 2024-ben, mik ezek és hogyan aktiválhatók, így történik
Whatsapp állapotok, kreditek 20 perc alatt

Második frissítés : Névjegyek keresése felhasználónevük alapján

A WhatsApp egy olyan funkciót fejleszt, amely lehetővé teszi a felhasználói fiókok névvel történő azonosítását anélkül, hogy ismernie kellene a telefonszámokat.

Ez a lehetőség. már elérhető az iOS verzióban, és várhatóan hamarosan megérkezik a webes verzióra is

A felhasználók bármikor megváltoztathatják felhasználónevüket, és ez a funkció további biztonsági réteget biztosít, hogy az egyének kommunikálni tudjanak személyes kapcsolati adatok megosztása nélkül.

Amint láthatja, a WhatsApp két új funkcióval egészíti ki webes verzióját: az állapotok megosztásának lehetőségét és a névjegyek keresésének lehetőségét a felhasználónevük alapján. Ezek a funkciók jelenleg a bétatesztelők számára állnak rendelkezésre, és várhatóan a következő hetekben minden felhasználó számára elérhetővé válik.

A WhatsApp webről

WhatsApp A Webegy WhatsApp-bővítmény, amely lehetővé teszi beszélgetéseihez és névjegyeihez való hozzáférést a számítógép webböngészőjéből. A WhatsApp Web használatával közvetlenül a számítógépéről küldhet és fogadhat üzeneteket, valamint megoszthat multimédiás fájlokat, például fényképeket és videókat. Ez különösen akkor hasznos, ha szinkronban szeretné tartani beszélgetéseit telefonja és számítógépe között, így kényelmesebben válaszolhat a WhatsApp üzenetekre, miközben az asztalánál dolgozik. Ezenkívül a WhatsApp Web azt is lehetővé teszi, hogy a számítógép billentyűzetét használja üzenetek írásához, ami kényelmesebb és gyorsabb lehet, mint a telefon billentyűzetének használata. Röviden: a WhatsApp Web leegyszerűsíti a WhatsApp élményt azáltal, hogy hozzáférést biztosít a beszélgetéseihez bárhonnan internetkapcsolattal.


5 / 5 ( 4 Szavazatok )