A vírusos trükk, amelyet az ablakokra kell alkalmazni, hogy szigetelje otthonát a hidegtől

A vírusos trükk, amit érdemes alkalmazni ablakokban, hogy szigetelje otthonát a hidegtől

Ha úgy gondolta, hogy hamarosan jön a hideg évszak , vége, nagyon apró hibát követsz el! A leghidegebb hőmérséklet még csak most jön, ezért érdemes tájékozódnia, és mindent megtenni azért, hogy otthona meleg legyen.

Mindent megtesz, de a hideg továbbra is behatol a kis nyílásokon? a Windowsból? Ne aggódj! Itt elmondjuk, hogyan biztosíthatja, hogy szigetelve legyenek, és hogyan akadályozhatja meg, hogy ennyi hideg jusson otthonába.

Az ablakok értékes szerkezetek az otthonon belül ezeken keresztül tudjuk beengedni a külső levegőt, és kilépni a belsőből, így van keringés, megakadályozva, hogy annyi kórokozó maradjon a lakásban.

Amennyire előnyt jelentenek, nagy problémát is okozhatnak eső vagy hideg évszak esetén. Ha ezek nagyon megsérültek vagy nem megfelelően lettek felszerelve, akkor a víz és a külső levegő is bejuthat otthonába, még akkor is, ha zárva vannak.

Ebből az alkalomból inkább a téli szezonra összpontosítunk, mint az A. már tudjuk, még egy hónapja sincs a szezonnak, és alig ismerjük igazi hidegfrontjait.

A melegen tartás az elsődleges, ez azért, hogy komfortérzetet érjünk el, és mindenekelőtt megvédjük magunkat a rendkívül alacsony hőmérséklettől. De mi történik, ha levegő szivárog az ablakon, még akkor is, ha az zárva van? A válasz kézenfekvő, otthonunk belseje hideg lesz, bármennyire is próbáljuk beburkolózni, vagy akár bekapcsolni a fűtést.

Ebben a helyzetben tökéletes orvosságunk van az ablakok lezárására, ill. az egyetlen dolog, amit kéznél kell tartani, az a következő:

Ragasztószalag (vastag és lehetőleg kétoldalas)

Mérőszalag

Buborékos töltőanyag

Tiszta, száraz kendő

Víz

Úgy tűnhet, hogy ehhez sok szerszámra van szükség, de biztosak vagyunk benne, hogy otthonában vannak.

A vírusos trükk, amelyet az ablakokra kell alkalmazni, hogy elszigetelje otthonát a hidegtől
Képjóváírás: Control Pack

A technika végrehajtásához csak kövesse az utasításokat:

1. Először is távolítsa el a redőnyöket vagy a függönyöket az ablakról, hogy az a lehető legvilágosabb legyen.

2. Tisztítsa meg az ablakot a törlőkendővel, hogy eltávolítsa a felesleges port. Ha olyan foltokat észlel, amelyeket nehéz eltávolítani, vigye fel vízzel és dörzsölje le a területet.

3. Ha megtisztította az ablakot, ügyeljen arra, hogy hagyja tökéletesen megszáradni, és a mérőszalag segítségével megkezdi az ablak szélességének és hosszának mérését.

4. A méretek megszerzése után nyomon követheti azokat a buboréktöltésen (jól látható markerrel vagy tollal), és próbáljon meg egy centiméterrel kevesebbet hagyni a tetején a szellőzés érdekében.

5. Fogja meg a kétoldalas ragasztószalagot, és nagyon óvatosan helyezze fel az ablakkeretre.

6. A szalag felhelyezése után kivágja a buborékkitöltésben készített vonalat (ez lesz a fedetlen ablak mérete).

7. Kezdje el felragasztani a tölteléket a szalagra, ügyelve arra, hogy az egyenletes legyen, nehogy szabad hely maradjon.

Győződjön meg róla, hogy ezt a buborékos tölteléket az ablak külső oldalára helyezi, így, ha kinyitni akarja ez nem lesz hatással semmire.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )