A University of Pennsylvania INGYENES online kurzust indít az angol tanulás és a munkalehetőségek javítása érdekében

A Pennsylvaniai Egyetem INGYENES kurzust indít online, hogy angolul tanulhasson és javítsa munkalehetőségeit

Szeretne angolul tanulni, hogy szakmailag fejlődjön? Nem kap munkát, mert nem rendelkezik a kért angol nyelvtudással? Nem érdekel többé! A University of Pennsylvania kifejezetten az Ön számára indított tanfolyamot, az alábbiakban megadunk minden részletet, amit tudnia kell, valamint a végén egy közvetlen linket hagyunk a kurzushoz, hogy könnyen be tudjon lépni.

A második nyelv jelentősége egyre fontosabbá vált, különösen, ha álláskeresésről vagy oktatási lehetőségekről van szó. Az angol az egyik legkedveltebb nyelv a világon, és nem is csoda, hiszen jelenleg ez a nyelv a világ legszélesebb körben beszélt nyelve, több mint 1452 millió beszélőjével.

< div id=" taboola-mid-article-thumbnails">

Angol tanfolyam a szakmai fejlődéshez

A Pennsylvaniai Egyetem az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériumának Oktatási és Kulturális Ügyek Hivatalának Angol Programok Irodájával közösen elindított egy kurzust, amelynek célja az angol nyelv elsajátítása az említett egyetem két legjobb professzorának tanítása mellett.

Bár ezt a kurzust a Pennsylvaniai Egyetem kínálja, a híres Coursera platformon keresztül is elvégezheti.

Először is tudnia kell, hogy a tanfolyam:

Teljesen ingyenes

Online móddal

3 hetes időtartammal, heti 13 óra betartásával

Rugalmasan beosztható, mivel az Ön számára legmegfelelőbb időpontban veszi fel az órát

A Pennsylvaniai Egyetem INGYENES online tanfolyam angol nyelvtanuláshoz és munkalehetőségeinek javításához

A tanfolyam célja, hogy megismerje a az álláskeresés dinamikája, valamint az Egyesült Államokban zajló jelentkezések és interjúk. Ugyanakkor a szókincs szélesebb körű ismeretére is szert tehetsz, így fejlesztheted nyelvtudásodat.

A tanfolyam során 5 modult veszel, amelyek a 3 hetes időtartamra oszlanak meg. amelyek a következőképpen maradnának:

1. modul. Belépés a munkaerőpiacra

2. modul. Önéletrajzok

3. modul. Kísérőlevél írása

p>

4. modul: Hálózatépítés

5. Modul: Állásinterjú

Ezek a modulok dinamikusak lesznek, mivel lesznek videók és olvasmányok, valamint később kérdőívek is, amelyekben képes lesz megörökíteni a kurzus során szerzett ismereteit.

Amit meg fog tanulni, az Brian McManus professzor és Robyn Turner, a Pennsylvaniai Egyetemen tanítja.

< p>Nem, gondolj rá többet! Ne feledje, hogy mára az angol az egyik legfontosabb nyelv a világon, és sok munkakörben már követelmény, hogy egy pozícióra pályázzunk.

A fentiektől függetlenül, ismerve és ha egy másik nyelvet beszélünk, tudásunk bővíthető, és nemcsak a nyelvet értjük meg, hanem az adott országban uralkodó szokásokat és hagyományokat is.

Ne feledje, hogy a tanfolyam teljesen ingyenes és online!

Ha felkeltette érdeklődését ez a kurzus, és minél előbb el szeretné végezni, ne gondolkozzon! Közvetlenül beléphet IDE kattintva a regisztrációhoz, és elkezdheti angolul, hogy megnyissa munkahelyi, oktatási és akár személyes ajtóit.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )