A trükk a fűfoltok eltávolítására a ruhákról gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül

A trükk a fűfoltok eltávolítására a ruhákról gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül
A kép forrása: Lindsey DeCicco a Getty Images-től.

Egyik kedvenc ruháját fű vagy fű szennyezte, és nem tudja, mit tegyen, hogy eltávolítsa ezt a szennyeződést? Gyermeke játszott a fűben, és zöld foltok keletkeztek a ruháján, amelyeket nem tud eltávolítani, és alternatívát keres, hogy elfelejtse ezt a szövődményt? Emiatt ne aggódjon többé, mert ma ebben a cikkben bemutatunk egy csalhatatlan trükköt, amellyel egyszerűen és gyorsan megszabadulhat ettől a szennyeződéstől.

A ruhatisztítás során ott van a szennyeződés, ami mindent magában foglal. kihívást, mert nehéz eltávolítani, ezeken belül kiemelhetjük a fűfoltokat, mint az egyik legösszetettebbet, mivel ez a szennyeződés nagyon könnyen impregnálható szinte bármilyen ruhadarabba, különösen, ha világos színűek, és a legtöbb esetben , hiába dörzsölöd, egyszerűen nem tűnnek el teljesen.

Ezzel szemben a legtöbb ember belenyugszik abba, hogy ezt a szennyeződést lehetetlen lesz eltávolítani, ezért egyszerűen úgy döntenek, hogy felhagynak a harccal. és ne használjunk újra ilyen sérült ruhát, de nincs ok arra, hogy ezt a körülményt elérjük, mert szerencsére léteznek különféle otthoni trükkök, amelyek segítségével egyszerűen és anélkül távolíthatjuk el ezeket a foltokat. erőfeszítés, ráadásul ez A legjobb az egészben, hogy ehhez csak olyan termékekre van szükség, amelyek mindannyiunknak otthon vannak.

Hogy segítsünk A mai napon megosztjuk veletek az egyik leghatékonyabb trükköt, amellyel megszabadulhat a fűfoltoktól a ruhákon, így ha tudni szeretné, mi az és mire van szüksége, kérjük, olvassa tovább ezt a cikket , ahogy az alábbiakban minden részletet elárulunk.

A trükk a fűfoltok eltávolítására ruhák gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül
Kép jóváírása: Afrika képeket.
A trükk a fűfoltok gyors és nagy erőfeszítés nélkül történő eltávolítására a ruhákról

Ha már Ha mindent kipróbált és a fűfoltok nem tűnnek el a ruháidról, javasoljuk, hogy próbáld ki a következő trükköt, amihez csak a következőket kell tenned:

Vedd be a termékeket. Ehhez a házi készítésű trükkhöz csak egy nagy edényre van szüksége, amelybe belemerítheti ruháit, szódabikarbónát, fehér ecetet, folyékony szappant és hideg vizet.

Áztatás. Az első dolog, amit meg kell tennie a fűfoltok eltávolításához a ruhákról, az az, hogy beáztassa őket. Ehhez öntsön hideg vizet a használt edénybe. egy csésze fehér ecettel, egy csésze szódabikarbónával és két evőkanál folyékony szappannal. Alaposan keverje össze, merítse vízbe fűfoltos ruháit, és hagyja ázni legalább egy órán keresztül.

Ideje dörzsölni. Ha eltelt az idő. maradjon az, hogy eltávolítsa a ruhákat az áztatásból, adjon hozzá egy evőkanál fehér ecetet, egy evőkanál szódabikarbónát és egy evőkanál mosogatószert arra a területre, ahol a fűfolt található, majd dörzsölje puha kefével, amíg a folt el nem távolodik. . Ha végzett, a szokásos módon mossa ki a ruhát a mosógépben.


4.7 / 5 ( 7 Szavazatok )