A Stanford Egyetem 6 INGYENES kurzust kínál számodra, amelyekkel gyorsan elhelyezkedhetsz

A Stanford Egyetem 6 INGYENES kurzust kínál számodra, amelyekkel gyorsan állást találhatsz
Kép kreditek: Vecteezy

Az oktatás sok ember életének fontos része, ezért folyamatosan törekszünk a tudás megszerzésére, akár tanulmányilag, akár nem, soha nem árt, ha olyan új ismereteket szerezünk, amelyek többféleképpen is hasznosak lehetnek. él. Főleg, ha ez a tudás olyan munkára irányul, amelyről tudjuk, hogy életminőségünk alapja. Vannak azonban olyan esetek, amikor egy jobb állás megszerzéséhez tudományos fokozatra van szükség, amivel nem mindig rendelkezünk.

De ne aggódj, hiszen ma 6 tanfolyamot mutatunk be, amelyekkel több munkalehetőség előtt nyitja meg a kaput anélkül, hogy előzetes végzettségre lenne szüksége, hogy gyorsan találjon munkát. Az intézmény, amely ezeket az érdekes kurzusokat kínálja, nem más, mint a Stanford University, egy amerikai magánegyetem, amely az oktatás minőségéről híres. Ebben a cikkben pedig 6 lehetőséget mutatunk meg, amellyel gyorsan elhelyezkedhet, ezért ezeket az alábbiakban bemutatjuk.

Számítástechnika 101

< div id="taboola-mid-article-thumbnails">

Ezt a kurzust úgy alakítottuk ki, hogy a résztvevők a saját tempójukban haladjanak előre, előzetes tapasztalat nélkül, további programok nélkül, mivel Ön képes lesz önállóan tanulni a böngészőn keresztül. Információkat fog látni a jelenlegi számítógépekről: mi a számítógép, mi a hardver, mi a szoftver, mi az Internet. A következőket fogod megtanulni a tanfolyam során:

° A számítógépek és a kód természete, mit tehetnek és mit nem.

° Hogyan működik a számítógépes hardver: chipek, CPU, memória, lemez.

° Szükséges szakzsargon: bitek, bájtok, megabájtok, gigabájtok

° A szoftver működése: mi a program, mit hajt végre

° Hogyan működnek a digitális képek

° Számítógépes kód: hurkok és logika

° Nagy ötletek: absztrakció, logika, hibák

° A strukturált adatok működése

° Hogyan működik az internet : IP cím, útválasztás, ethernet, wi-fi

° Számítógép biztonság: vírusok, trójaiak és jelszavak

Ha szeretnél jelentkezni a tanfolyamra, kattints a linkre Számítástechnika, számítástechnika 101.

A Stanford Egyetem 6 INGYENES kurzust kínál, amelyekkel megtalálhatja a munka gyorsan
Kedvencek kép: Freepik figcaption>

Bevezetés a tárgyak internetébe

Ebben a kurzusban, amely 5 modulból áll, saját tempójában tanulhat is. A Stanford Egyetem hat professzorából álló csapata végigvezeti Önt a tárgyak internetével kapcsolatos bevezető témákon, a következő témákon keresztül:

° Érdekes alkalmazások

° Szenzorok

° Beágyazott rendszerek

° Hálózatok

° Áramkörök

Ha érdekli ez a tanfolyam, látogasson el ide: Bevezetés a tárgyak internetébe

. em>

Tervezze meg karrierjét

Itt megtanulhatja, hogyan alakítson ki konstruktív és hatékony megközelítést hivatása megtervezéséhez. 5 pályaorientált pályaorientált pályaorientációs koncepcióból áll, nem kell hozzá előképzettség, és saját tempójában tanulhat. Ha többet szeretne megtudni erről a tanfolyamról, nyissa meg a A karrier tervezése

Adatbázisok: félig strukturált adatok

Ez 5 kurzusból áll az adatbázisok témakörben, ahol megtanulja a JSON és XML szabványokat a félig strukturált adatokhoz, valamint a lekérdezési nyelveket és az XML séma deklarációs függvényeit.

Ha Ön érdeklődik a képzés iránt, írja be a linket Adatbázisok: félig strukturált adatok.

Játékelmélet

A tanfolyam célja a racionális és irracionális ágensek közötti stratégiai interakció matematikai modellezésénél, amelyben videókon, diákon, vetélkedőkön, online laboratóriumi gyakorlatokon, feladatsorokon, képernyőn megjelenő csevegéseken és egy záróvizsgán keresztül megtudhatja az összes tartalmat.

Ha többet szeretne megtudni a kurzusról, keresse fel a Játékelmélet

R programozás alapjai

Itt található linket. megtanulja az R alapfogalmait, egy ingyenes programozási nyelvet és szoftverkörnyezetet, amelyet számítási grafikákhoz és statisztikákhoz használnak. Megtanulhat dolgozni külső adatkészletekkel és változókkal, függvényeket írni, és hallani az R nyelv egyik társteremtőjétől, Robert Gentlemantől.

A kurzusra való feliratkozáshoz kattintson a elemre. R Programozási alapok .

Ha ezen kurzusok bármelyike ​​felkeltette az érdeklődését, regisztrálhat az egyes kurzusok megadásával, ezek közvetlenül a linkre vezetnek, így elindíthatja képzés.


4.5 / 5 ( 2 Szavazatok )