A rejtély megoldódott: végre kiderült, miért járnak a rákok oldalra

Rejtély megoldva: végre sikerült felfedezte, hogy miért járnak a rákok oldalra sajátos fiziológiai jellemzői miatt érdekes tanulmányi modell. Másrészt a rákok szórakoztató pillanatokban szerepeltek a közösségi oldalakon, ahol ezeket a rákokat olyan animációkkal látták, amelyek nem csak egy mosolyt váltottak ki.</p> <p>Valami, ami ezekre az állatokra jellemző. Ez a sajátos sétamódjuk. , ami sok internetfelhasználót elgondolkodtat, vajon miért sétálnak a rákok oldalra?</p><div id=

A kérdés megválaszolásához először biológiai szempontból kell lefednie ezeket az egyedeket, kiemelve morfológiai jellemzőit.

A "rák" kifejezést a tízlábúak rendjébe tartozó rákfélék megjelölésére használják, egy olyan csoportra, amelyre jellemző, hogy öt pár lába van, amelyek közül kettő általában a körmük.

Ebben a sorrendben. Ide tartoznak a nagyobb rákfélék is, mint például a homár, a garnélarák és a garnélarák; az élet más formái mellett, amelyeket rákoknak neveznek, azonban fontos kiemelni a kivételeket.

A Contributions to Zoology tudományos folyóiratban 2014-ben megjelent A rákok evolúciója: a konvergencia kiváló példájának története és dekonstrukciója című cikkben kifejtik, hogy a "rák" kifejezésnek két jelentése van: egyrészt arra utal, Az általános használat, amelyet ennek az állatnak és a másik állat leírására ad, mindenre vonatkozik, ami a Brachyura csoporttal kapcsolatos, az igazi rákként ismert.

Amint megismerjük a két létező jelentést, elmondjuk. Ön miért sétálnak a rákok oldalra.

A National Geographic szerint „a rákok rendszerint oldalra járnak testfelépítésük következtében”, a lábuk ízületének alakja miatt. Állatok, amelyek mit csinálnak, egy oldalirányú lépés hatékonyabb, mint a másik, ezért ezt a mozgásmódot alkalmazzák, oldalirányú mozgást.

Tehát most már tudod, a természet legjobban őrzött titka feltárult, és minden ezen organizmusok anatómiájáról szól.

Rejtély megoldva: végre kiderült, hogy a rákok miért járnak oldalra


4.6 / 5 ( 7 Szavazatok )