A pillanat vizuális rejtvénye: 95%-uk nem találta meg a „TORTA” szavak közé rejtett „LETTER” szót 5 másodperc alatt

A pillanat vizuális rejtvénye: 95%-nak nem sikerült megtalálnia a „LETTER” szót a szavak „TORTA” 5 másodperc alatt
Győzd le a vírusos LETTER szókihívást a határidő előtt.

Készen állsz a vizuális rejtvény leküzdésére, amely gyorsan divattá vált a különböző közösségi hálózatokon? Ezután lehetőséged lesz részt venni a vírusos kihívásban, amely több rejtvénykedvelőt is bajba hozott, mivel mindössze 5%-uk ért el győzelmet 5 másodperc alatt.

Ez valóban egy olyan kihívás, amelyet szinte lehetetlen megoldani, de bízunk benned és abban a nagyszerű képességedben, amellyel hasonló problémák megoldásához rendelkezel. Itt bemutatunk egy vizuális játékot, amely lehetővé teszi a kognitív képességek fejlesztését, ugyanakkor egészséges versenyt javasol, ezúttal más közösségi hálózatok felhasználóival.

Az agy az egyik legfontosabb szerv, egészségének megőrzése komoly kihívás, mert nem csak az információval való telítésről van szó, hanem az is igazán fontos, hogy nyugodtan, energiával telten, hormonoktól mentesen tartsuk. mint például a kortizol, amely stresszhez vezet, és valóban káros lehet az egészségére.

MEGTALÁLHATJA A „LETTER” SZÓT A KÉPEN KEVESEBB 5 MÁSODPERC ALATT?

KEZDŐDIK A PILLANAT VIZUÁLIS REJTVÉNYE!

A pillanat vizuális rejtvénye: 95%-uk nem találta a
Kép: Taníts meg a tudományról

Kész vagy sem, befejezzük a vizualitást kirakós játék. Nincs több idő a második esélyekre vagy a nyomokra. Figyelmeztetjük, ez egy olyan kihívás, amelyet nagyon kevesen tudnak megoldani, csak az tudja legyőzni a rejtvényt, aki gyakorlott szemmel és zseniként gondolkodik.

Ha az a célod, hogy nap mint nap fejleszthesd magad, és javítsd a saját időidet, akkor is készíthetsz egy naplót, amely rögzíti az összes győzelmedet és vereségedet, az idő múlásával képes lesz rájönni, ha sokkal képzettebb és gyorsabb.

A vizuális tesztek nagyszerű lehetőséget kínálnak az elme stimulálására a kényelemből otthon, de egyenrangú vagy szórakoztatóbb tevékenységekkel egészül ki, például elsajátíthat egy dalt, receptet vagy táncot, a tánc nagy kihívást jelent az elmének, és serkenti a memóriát, a kreativitást, az elemzést, többek között a kognitív készségeket.

MEGOLDÁS

A pillanat vizuális rejtvénye: 95%-nak nem sikerült 5 másodperc alatt megtalálnia a
Kép: Taníts meg a tudományról

Mostantól kezdve döntse el, hogy melyik rejtvényekben és vizuális játékokban szeretne részt venni, válassza ki a legszórakoztatóbb tevékenységeket, sportolhat vagy olvasni, ez elég Ha napi 15 oldalt elolvas kedvenc könyvéből, ne terhelje túl agyát információkkal, és kezelje az idejét.

A pillanat vizuális rejtvénye: 95%-nak nem sikerült megtalálnia a „LETTER” szót a szavak „TORTA” 5 másodperc alatt
Győzd le a vírusos LETTER szókihívást a határidő előtt.

5 / 5 ( 7 Szavazatok )