A PILLANAT vizuális rejtvénye: 9 másodperced van megtalálni a „ROSCÓN” szót a „ROSCÓN” szavak között, ISTEN szinten

A PILLANAT vizuális rejtvénye: 9 másodperced van, hogy megtaláld a „ROSCA” szót szavak
Csak egy szakértő tudja legyőzni ezt a vírusos fánkos rejtvényt.

Készülj fel, barátom, hamarosan kezdődik egy vizuális kihívás, amely próbára teszi kognitív képességeit. Győződjön meg róla, hogy a legjobb időt kapja, és bizonyítsa be, hogy Ön a leggyorsabb az összes közösségi hálózaton. Mert a vizuális rejtvények egy kognitív vizuális teszt, és elősegítik az egészséges versenyt a különböző nemzetiségű felhasználók között. Ezért bízunk benned, és hisszük, hogy elég képzett a legjobb eredmény eléréséhez. Ennek ellenére ne légy túl magabiztos, és próbálj meg minden utolsó másodpercet kihasználni, észben kell tartanod, hogy ez a feladvány egy közepes szintű, ezért nem is olyan könnyű megfejteni.

Ez a kihívás magában foglalja egy kognitív teszt, mint amilyenről fentebb volt szó, de ez egy vizuális teszt is, amely egy kis gyakorlatot ad, hogy kiélesítse a szemét a részletekre. Bár ezúttal más szót kell találnia, mindent meg kell tennie, mivel új rekordidő felállításáról van szó.

KÉSZNÉZED A KIHÍVÁS ELKEZDÉSÉRE? SOK SZERENCSÉT!

9 MÁSODPERCED VAN MEG A KÉPEN ELREJTETT "ROSCÓN" SZAVAK KÖZÖTT MEGTALÁLNI A „ROSCA” SZÓT

A PILLANAT vizuális rejtvénye: 9 másodperced van megtalálni a „ROSCÓN” szót a „ROSCÓN” szavak között, ISTEN szinten
Kép : Taníts meg a tudományról

Sikerült megtalálnod a rejtett szót a határidő előtt? Ebben az esetben nem marad más hátra, mint gratulálni magadnak és motiválni, hogy folytasd az edzést az ilyen típusú kihívásokkal, ahol rövidebb idő alatt kell más szót találnod, mint egy kakas szól.

Ez a vizuális fejtörő teszteli, hogy képes-e találni két hasonló, de könnyen megkülönböztethető szót. Azért választottuk ezt a szót, mert a cérna vagy a Roscón egy kenyér, amelyet minden január 6-án, a Háromkirályok napján ünnepelnek.

VÁLASZ A MAI VÍRUSREJTÓRA

< ábra id="attachment_147023" aria-describedby="caption-attachment-147023" class="wp-caption aligncenter">A PILLANAT vizuális rejtvénye: 9 másodperced van megtalálni a Kép: Taníts meg a tudományról

Tökéletes, a rejtvénynek vége! Nagyra értékeljük erőfeszítéseit, és reméljük, hogy egy közelgő kihívás során bemutatja képességeit, és továbbra is az egyik leggyorsabb hálózati felhasználóként a dobogón állhat. Ne felejtse el összehasonlítani az idejét más felhasználókéval, hogy megmutassa, a leggyorsabb és a legjobb. a rejtvények közül.

A PILLANAT vizuális rejtvénye: 9 másodperced van, hogy megtaláld a „ROSCA” szót szavak
Csak egy szakértő tudja legyőzni ezt a vírusos fánkos rejtvényt.

5 / 5 ( 2 Szavazatok )