A NASA nemrég elindította INGYENES streaming platformját űrdokumentumfilmekkel, így Ön hozzáférhet!

A NASA nemrég indította el INGYENES platformját streaming űrdokumentumfilmekkel. Így érheti el!

A hatalmas kiterjedésű az univerzumot a nappali kényelmébe, a NASA óriási lépést tett előre azáltal, hogy elindította saját ingyenes streaming platformját, NASA+. Ez az innovatív alkalmazás nem csak felkelti az űrrajongók kíváncsiságát, hanem a tudomány és térbeli felfedezés egy teljesen új szintre. span> A NASA, az Egyesült Államok Nemzeti Repülési és Űrkutatási Hivatala évtizedek óta az űrkutatás élvonalában van. A történelmi Apollo 11 holdraszállástól a naprendszerünk távoli vidékeit kutató újabb küldetésekig a NASA döntő szerepet játszott a kozmosz megértésében. Most azonban az ügynökség ugrást tesz a jövőbe azzal, hogy a NASA+ streaming platformon keresztül minden otthonhoz közelebb hozza az űrt.

A televíziótól a digitális galaxisig
< p>A szórakozás világa fejlődött, és atudomány sem marad el mögötte. Míg egykor a televízióra támaszkodtunk, hogy alkalmanként bepillanthassunk az űrmissziókba, most a NASA+ magával ragadó élményt nyújt számunkra a streaming segítségével. A hagyományos streaming platformokhoz, mint például a Netflix és az Amazon Prime, a NASA+ digitális ablakká válik, amely összeköti a közönséget a világűr csodáival.
 A NASA nemrég indította el az INGYENES streaming platform űrdokumentumfilmekkel. Így hozzáférhetsz!
FORRÁS: TechRadar
A

NASA+ nem csupán egy streaming platform; egy interaktív portál, amely a tudománnyal és az űrkutatással kapcsolatos tartalmak széles választékát kínálja. A rakétakilövések élő közvetítésétől az űrmissziók bonyodalmait bemutató dokumentumfilmekig a NASA+ minden korosztály számára a világűr szerelmeseinek lakoma.

A platform az „Emberek az űrben”-től a „Dokumentumfilmek és történelem”-ig terjedő kategóriákba van rendezve, így mindenki talál valamit. Szeretné felfedezni, hogyan járulnak hozzá a spanyolok az olyan projektekhez, mint az Artemis, hogy visszatérjenek a Holdra? Ne hagyja ki az „Artemis vagyok” című dokumentumfilmet. Vagy inkább elmerül azOSIRIS-REx küldetés történetében? A „NASA Explorers” a belépőjegy. A változó hosszúságú tartalommal, a rövid klipektől a hosszabb dokumentumfilmekig a NASA+ bármilyen menetrendhez igazodik.

Mennyibe kerül az előfizetés?

A NASA+ legmeglepőbb dolog az, hogy teljesen ingyenes. A fizetős streaming platformokkal ellentétben nem kell kivennie hitelkártyáját vagy regisztrálnia az űr csodáinak felfedezéséhez. Mindenki számára hozzáférhető, digitális ajándék, amelyet a NASA kínál, hogy felkeltse az érdeklődést a tudomány és a technológia iránt.

NASA nemrég indította el INGYENES streaming platformját űrdokumentumfilmekkel. Így érheti el!
FORRÁS: Genbeta
A

NASA+ nem korlátozódik egyetlen platformra. Ezt az ablakot elérheti az iOS eszközökről, a Google Playről, az Amazon Appsről, a Rokuról vagy egyszerűen a következőről: webböngészőjét. A hozzáférhetőség kulcsfontosságú a NASA küldetésében, hogy közelebb hozza a teret az emberekhez.

Otthona kényelméből elmerülhet az univerzum hatalmasságában, és megismerheti a küldetéseket. múltbeli és jövőbeli űrkutatások, és gyönyörködjön a Mars titkaiban, mindezt ingyen. Tökéletes konvergencia a szórakoztatás és az oktatás között, kortól és származástól függetlenül mindenki számára lehetőség, hogy megszeresse a tudományt és az űrkutatást.

Link a NASA+ streaming platformjához. .


4.8 / 5 ( 6 Szavazatok )