A Microsoft 30 év után innovatív kulccsal dobja piacra PC-it, mire fogják használni?

A Microsoft 30 év után innovatív kulccsal dobja piacra PC-it, mire fogják használni?
FORRÁS: Hírek Hermosillo
ról

Az innováció állandó, és alkalmazkodnia kell a növekvő technológiai igényekhez. A Microsoft jelentős lépést tett azáltal, hogy bejelentette egy mesterséges intelligencia (AI) kulcs bevezetését a Windows-billentyűzeteken. Ez a lépés egy fontos mérföldkő, amely közel három évtized óta az első változást jelenti ezen eszközök tervezésében. A „másodpilóta kulcs” beépítésére vonatkozó döntés a Microsoft eltökéltségét mutatja, hogy a mesterséges intelligencia technológiát mélyebben integrálja termékeibe.

A technológia a számítógépekben

A számítógépek evolúciója elképesztő volt az elmúlt évtizedekben. Az első terjedelmes modellektől a mai ultravékony és nagy teljesítményű gépekig a technológia folyamatosan vezérli a fejlesztést. Az elmúlt években azonban a mesterséges intelligencia átalakító erőként jelent meg, amely a feldolgozási kapacitást és az interakciót soha nem látott szintre emeli.

< p>Mesterséges intelligencia > vagy mesterséges intelligencia a gépek azon képességére utal, hogy olyan feladatokat hajtanak végre, amelyek általában emberi intelligenciát igényelnek. Ez magában foglalja a tanulást, az alkalmazkodást és az adatközpontú döntések meghozatalát. A Microsoft, a vezető technológiai vállalat felismerte a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket, és milliárdokat fektet be a különféle termékekbe és szolgáltatásokba való integrációjába.
< h5>A mesterséges intelligencia iránti elkötelezettség

A „másodpilóta kulcs” bevezetése a Windows billentyűzeteken nem csupán kozmetikai változtatás. Inkább a Microsoft ambícióit tükrözi a mesterséges intelligenciával rendelkező személyi számítógépek terén. Ezek a gépek olyan fejlett chipekkel lesznek felszerelve, amelyek képesek nagy AI-modellek és alkalmazások futtatására közvetlenül az eszközön, ahelyett, hogy kizárólag a felhőre támaszkodnának ezekben a feladatokban.

Ez a stratégia képes radikálisan megváltoztatni a számítógépeinkkel való interakciót, és nagyobb hatékonyságot és sebességet tesz lehetővé az információfeldolgozásban. . Ezenkívül az elemzők azt sugallják, hogy a mesterséges intelligencia-kompatibilis PC-k bevezetése szükséges lökést jelenthet a személyi számítógépek piacának újjáélesztéséhez, amely a járvány során visszaesést tapasztalt.

Az új kulcs szerepe strong>

A „másodpilóta kulcs” megkönnyíti a hozzáférést a Microsoft Copilot néven ismert chatbot szolgáltatásához. Ez a novemberben bemutatottchatbot a szövegek összefoglalásától a virtuális találkozókon való részvételig különféle feladatok elvégzésére képes. A másodpilóta funkció a Microsoft összes webes és termelékenységi alkalmazására kiterjed, integrált és hatékony élményt kínálva a felhasználóknak.

A Microsoft 30 év után innovatív kulccsal dobja piacra PC-it, mire fogják használni?
FORRÁS: Los Tiempos

A Microsoft azt tervezi, hogy bemutatja ezt az innovatív kulcsot néhány új Windows 11 számítógépen a CES technológiai bemutatón, amelyre a hónap végén kerül sor Las Vegasban. Ezenkívül a kulcs idén februártól lesz használható, beleértve a vállalat hamarosan megjelenő Surface eszközeit is.

Jövőbeli kilátások

Technológiai szakértők azt jósolják, hogy amesterséges intelligenciával rendelkező PC-k elterjedése 2025-től felgyorsul, ami jelentős változást jelez a személyi számítógépeinkkel való interakcióban. Ez a fejlődés nemcsak egyszerűsíti napi feladatainkat, hanem új lehetőségeket nyit meg a mesterséges intelligencia által hajtott alkalmazások létrehozásában és fejlesztésében.


5 / 5 ( 1 Szavazatok )