A Massachusetts Institute of Technology 30 INGYENES online tanfolyamot indított a technológia különböző területeinek megismerésére.

A Massachusetts Institute of Technology elindult 30 INGYENES online kurzus a technológia különböző területeinek megismeréséhez

El tudod képzelni, hogy egy témát közvetlenül tanulj meg professzoroktól vagy a tekintélyes Massachusetts Institute of Technology tervezőitől? Nos, ez a vágy már nem is olyan messze van a kurzusok széles skálája miatt, amelyeket ez a neves intézmény indított, és ingyenesen elérhetővé tesz az érdeklődők számára.

A tudás hatalom, sokféle értelemben ez A kifejezésnek nagy súlya van, tudással mindent meg lehet csinálni, és ebben a korszakban élve, amikor mindenféle információ megszerzése elég egy kis internetes kutakodáshoz, a tudás még soha senkihez nem állt olyan közel, mint most.

Képzelje el, hogy egy témát közvetlenül egy olyan tekintélyes intézménytől tanul, mint a Massachusetts Institute of Technology, amely a mozaikszóról ismert. , MIT.

MIT, az Egyesült Államok és a világ egyik legismertebb és legjelentősebb egyetemi szakmai intézete. A Nómada virtuális és interaktív kalauz szerint még a világ legjobb tudományos és mérnöki egyetemeként is besorolták.

Több mint 150 éves múltra tekint vissza, a diplomások között számos Nobel-díjas is található. Az MIT pedig a világnak nyújtott tudományos és technológiai hozzájárulások változatos listáját is elismeri magas szintű tudományos igénye miatt.

Még a COVID-19 világjárvány idején is megfigyelhettük, hogy ez az intézmény nagymértékben reagált azáltal, hogy mesterséges lélegeztetőkészüléket hoztunk létre és juttattunk el azoknak az embereknek, akiknek akkor szükségük volt rájuk.

Ezzel az elismeréssel együtt. Az MIT megnyitja virtuális kapuit a világ minden tájáról és bármilyen akadémiai szintű felhasználók előtt, hogy részt vegyenek azokon a kurzusokon, amelyeket ugyanez az intézmény szponzorál és támogat, mivel a lista nagyon változatos, és sokféle témát találunk.

Mielőtt bármelyik kurzusra jelentkezne, néhány dolgot figyelembe kell venni:

A Massachusetts Institute of Technology 30 INGYENES online tanfolyamot indított a technológia különböző területeinek megismerésére

A kurzusok teljes egészében angol nyelven készültek.

Minden kurzusnak megvannak a maga sajátosságai, egyeseket tanárok irányítanak, másokat pedig előre úgy terveztek, hogy csak be lehessen venni.

Ezek a kurzusok tantervvel ellátott bizonyítványt adnak. érték nélkül Ehhez azonban fizetni kell. A kurzus többi része azonban ingyenes

Bár az embernek nem mindig van elég pénze a tantervi értékű bizonyítvány megszerzéséhez, az igazság az, hogy az MIT által kínált összes kurzus között több is van, több, mint hozzájárulni valamivel a munkahelyi életéhez, ezt megteszi a magánéletében, vagy egyszerűen csak azért, mert valami újat tanulhat.

Itt adjuk meg az MIT által kínált kurzusok listáját, kétségtelenül ott több is van, de a még elérhetők a következők:

Ellátási lánc elemzése

Gépi tanulás Python segítségével: a lineáris modellektől a mély tanulásig

Celluláris biológia : szállítás és jelzés

Biokémia: biomolekulák, módszerek és mechanizmusok.

Együttműködő adattudomány az egészségügyben

Ámkörök és elektronika 1: Az áramkörök alapvető elemzése

Áramkörök és elektronika 2: Erősítés, sebesség és késleltetés

Ámkörök és elektronika 3: Alkalmazások

A világ megismerése adatokon keresztül

< p>Pénzügyi elszámolás

Vállalkozóvá válás

Termékek és szolgáltatások létrehozása az internet korában

Fenntartható épületek tervezése

Gazdaság- és energiapolitika

Fenntartható energia

Sejtterápia gyártása: alapelvek és gyártási gyakorlat

A modern pénzügyek alapjai

A modern pénzügyek alapjai II

Genetika: Elemzés és alkalmazások

Genetika: populációgenetika és emberi tulajdonságok

Genetika: az alapok

Mérnöki menedzsment: Számvitel és tervezés

Bevezetés a biológiába: az élet titka

Bevezetés a számítástechnikába és programozásba Python használatával

Bevezetés a gondolkodó számítástechnikába és az adattudományba

Származékos piacok: fejlett stratégiák és modellek

Matematikai módszerek a kvantitatív pénzügyekhez

Világzene: globális ritmusok

Pénzügyi szabályozás: a globális pénzügyi válságtól a fintechig és a COVID-járványig

Az építészet globális története

Ha ezen kurzusok bármelyike ​​felkeltette érdeklődését, mindössze annyit kell tennie, hogy lépjen be közvetlenül a portálra, és görgessen le, hogy megtalálja a kívántat, majd válassza ki, majd ha bent van, kattintson a „beiratkozás” vagy a „regisztráció” gombra, hogy elkezdhesse a tanfolyamot, amikor csak akarja.

Minden kurzus a Massachusetts Institute of Technology felügyelete alatt zajlik, de az edX virtuális felületén is elérhetők. felület. Ha többet szeretne megtudni az egyes kurzusokról, vagy közvetlenül szeretne jelentkezni valamelyik tanfolyamra, javasoljuk, hogy kattintson a következő LINKre.


5 / 5 ( 2 Szavazatok )