A legjobb INGYENES online kurzusok az EXCEL egyszerű elsajátításához

A legjobb INGYENES és online kurzusok az EXCEL egyszerű elsajátításához

Szeretné fejleszteni tudását Excelben, és erőforrásokat keres ennek eléréséhez? Jó helyen jársz, mert ma megosztunk veled néhány olyan kurzust, amelyek egy speciális program részét képezik, amelyek segítségével fejlesztheted és elsajátíthatod adatelemzési készségeidet táblázatokkal és adatvizualizációval Excelben, amelyeket az ország szakértői tartanak. Delfti Műszaki Egyetem, Hollandia egyik legfontosabb felsőoktatási központja.

Ha tudni szeretné, hogy ezek a kurzusok miről szólnak, mit tanulhat rajtuk és hogyan iratkozhat fel, akkor meghívjuk olvassa tovább ezt a cikket, mivel az alábbiakban ennek minden részletét elmondjuk.

A termék jellemzői kurzusok az EXCEL elsajátításához

A Delfti Műszaki Egyetem által kínált program neve „Adatelemzés és vizualizáció Excellel”, amely két kurzusból áll: Adatelemzés: Vigye a MAX-ra és Adatelemzés: Irányítópultok tervezése és megjelenítése, amelyen keresztül megtanulhatja:

  • Elsajátítsa az adatvezérelt szervezetek által megkövetelt főbb adatelemzési feladatokat.
  • Győzd le az adatelemzés kihívásait, ha fejlett technikákat és módszereket tanul az Excelben.
  • < li>Az adatok megjelenítése. és élő irányítópultokat hozhat létre, amelyek választ adnak a szervezet kérdéseire.
  • Hogyan szerezzünk értékes, adatvezérelt információkat, amelyek felhasználhatók a szervezeten belüli döntéshozatalban.
  • A használt adatelemző eszközök és technikák alkalmazása. a döntéshozatalhoz.
  • Maximalizálja a táblázatok előnyeit az adatok megjelenítéséhez és elemzéséhez.

Mint már az elején említettük, mindkét tanfolyam teljesen ingyenes és online, így elvitelükhöz nem kell semmilyen összeget befektetni, ráadásul szabadidődtől függően a saját tempódban tudod felvenni, nos Nem szükséges szigorú beosztást betartani. Időtartamát tekintve az Adatelemzés: Vigye el a MAX tanfolyamra 8 hetes, míg az Adatelemzés: Irányítópultok tervezése és megjelenítése képzés esetében 6 hét.

Mindkét esetben. , középfokú kurzusokról van szó, melyeket spanyol nyelven tartanak, tehát alapszintű Excel táblázatkezelési tapasztalat szükséges, és nincs gond a nyelvi kérdéssel, amelyen ezeket tanítják, ezért bár ezeket a Műegyetem kínálja. a hollandiai Delftben, a mi nyelvünkön tanítják őket.

A legjobb INGYENES és online kurzusok az EXCEL egyszerű elsajátításához

< h6>Hogyan tudok jelentkezni a kurzusokra?

Ha szeretne jelentkezni mindkettőre vagy valamelyik kurzusra, nem kell mást tennie, mint megadni a mindegyiket, és kattintson a „Regisztráció” gombra, mindig az INGYENES opciót választva. Amikor ezt megteszi, felkérjük, hogy hozzon létre egy fiókot az edX platformon, ahol ezek találhatók, és ezt követően regisztrálhat rájuk.

További információ és regisztráció. , lásd:

  • Adatelemzés: Használja ki a maximumot
  • Adatelemzés: Irányítópult tervezése és megjelenítése

4.6 / 5 ( 8 Szavazatok )