A Kaliforniai Egyetem INGYENES kurzust indít „Az amerikai angol kiejtése” címmel

A Kaliforniai Egyetem tanfolyamot indít

< p>Az angol nyelv szinte nélkülözhetetlenné vált a mai világ számára, hiszen a világ egyik legtöbbet beszélt nyelve, használják a nemzetközi cégek körében, például a tudomány, a technológia, az ipar és az utazás területén. elsajátítása szükséges.

Az írás, olvasás és hallás készsége mellett a helyes beszéd is szükséges, ehhez a jó kiejtés szükséges, amit edzéssel és gyakorlással érünk el.

Ma megosztunk veled egy nagyon érdekes tanfolyamot, amely segít helyesen kiejteni az amerikai angolt, így nagyon figyeljen.

Miért fontos az angol helyes kiejtése?

Az angol helyes kiejtése több okból is kulcsfontosságú. Szakmai területen a tiszta kiejtés elősegíti a hatékony kommunikációt, javítja a megértést és az együttműködést. Tanulmányi helyzetekben a helyes kiejtés hozzájárul az előadások és megbeszélések sikeréhez. Ezenkívül a társadalmi kontextusban a helyes kiejtés erősíti az interperszonális kapcsolatokat és elkerüli a félreértéseket. A kiejtési pontosság a nyelvtudás azon szintjét is tükrözi, amely befolyásolhatja a felfogást és az önbizalmat, amikor angolul kommunikálunk, amely a különböző területeken globálisan releváns nyelv.

Ha külföldre szeretne utazni, ennek a nyelvnek a helyes kiejtése segít hatékonyan kommunikálni, és elkerüli a zavart vagy kellemetlen helyzeteket.

Az angol kiejtési tanfolyamról

A rangos „Coursera” online oktatási platformon található kurzus neve„Speciális program: Az amerikai angol kiejtése”, és a University of California Irvine tanítja. Fontos megemlíteni. hogy ez a kurzus 4 minikurzusból vagy modulból áll, amelyekben a témákkal foglalkoznak. A mai napig 37 674 diák iratkozott be ebbe a programba, és nagyon elégedettek a tartalommal, hiszen a projekt 4,8 csillagot kapott az 5-ből, ami a maga nemében az egyik legjobbnak számít.

A Kaliforniai Egyetem tanfolyamot indít
A kurzus felülete, a Coursera kreditjei

Ezt a képzést az jellemzi, hogy 100 % online, ingyenes, kezdő szint, mindössze 2 hónapra van szükség heti 10 órával a tananyag teljesítéséhez és rugalmas időbeosztással, így az igényeinek megfelelően el tudja fogadni.

A tanfolyam tanterve

1. tanfolyam: Az amerikai angol kiejtésének mássalhangzói

2. kurzus: Az amerikai angol kiejtés magánhangzói

3. tanfolyam: Az amerikai angol kiejtés zenéje

4. kurzus: The American English Pronunciation Project

Regisztráció a tanfolyamra: A tanfolyamra való regisztrációhoz csak be kell írnia a KÖZVETLEN LINKet strong>, regisztráljon az adataival, és kezdje el a tanulást.

Előnyök, amelyeket azok elvételével kaphat

< p>- Sajátítson el igényes készségeket egyetemi és iparági szakértőktől

-Tökéletesítse a tudományágat vagy egy eszköz elsajátítását gyakorlati projektekkel.

-Mélyítse el a fogalmak megértését.

- Szerezzen szakmai bizonyítványt az egyetemről of California, Irvine

Reméljük, hogy ez a tanfolyam kiegészítheti angol nyelvtudását, ne feledje, hogy csak a folyamatos gyakorlás és a folyamatos tanulás fogja elérni a kívánt szintet.


4.9 / 5 ( 7 Szavazatok )