A Carlos Slim Alapítvány teljesen INGYENES tanfolyamot indított számodra, hogy pultos legyél

A A Carlos Slim Alapítvány teljesen INGYENES tanfolyamot indított Önnek, hogy pultos legyél

A művészet a A koktélok egyedülálló tudományág, ahol a művészi készségek találkoznak technikai tudással. A közelmúltban izgalmas lehetőség nyílt azok számára, akik szeretnék felfedezni ezt a lenyűgöző univerzumot, köszönhetően az ingyenes „Bartender” tanfolyamnak, amelyet a Carlos Slim Foundation kínál online képzési platformján keresztül. , Train for work.

Ebben az összefüggésben meg kell jegyezni, hogy a csapos feladata sokkal több, mint az összetevők egyszerű összekeverése italok készítéséhez. Ez a sokrétű szakember olyan készségeket alkalmaz, amelyek a helyszínekre és a hivatalos italértékesítési szabályokra vonatkozó szabályok betartásától a bár vendéglátói tevékenységéig terjednek azáltal, hogy barátságos és biztonságos környezetet teremt a látogatók számára. A csapos italkészítési készsége mellett eladó, takarító, hozzáértő szakértő és képzett kommunikátor szerepét tölti be.

A tanfolyam

A Carlos Slim Alapítvány kezdeményezése a COVID-19 világjárvány döntő pillanatában merül fel, amikor az oktatás és a készségek elsajátítása elengedhetetlenné vált a gazdasági kihívásokkal való szembenézéshez. A „Bartender” tanfolyam célja, hogy a résztvevők rendelkezésére álljanak a szükséges eszközök a kiváló minőségű italok készítéséhez és kínálásához, miközben kivételes szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, akár éttermekben, bárokban, étkezdékben, éjszakai klubokban, fogadókban vagy akár személyvonatok.

A koktélkészítést a kurzus szerint a teremtés és a lehetőségek univerzumaként mutatják be, ahol a résztvevők nemcsak italkészítést tanulnak meg, hanem a mindennapi problémák felismerését és megoldását is. A képzés célja, hogy a hallgatókat a professzionális csaposok szintjére emelje, olyan stratégiákat tanítva nekik, amelyek növelik az értékesítést és javítják feladataik ellátásának hatékonyságát.

1. szint

Ezen a bevezető szinten a résztvevők belemerülnek a hozzáértő csapos szereplés alapvető elemeibe. Olyan alapvető témák kerülnek szóba, mint a munkaterület megfelelő kezelése, az üvegedények kiválasztása és gondozása, a rágcsálnivalók italok kiegészítéseként, valamint a készletek döntő fontosságú ellenőrzése a hatékony készlet fenntartása érdekében.

2. szint

A második szint az ügyfélélmény javítására összpontosít a szolgáltatási protokoll elsajátításával. A résztvevők megtanulják ügyesen kezelni a hideg, kevert és meleg italokat. A koktélkészítés művészetté válik, és megtanítják a záró szolgáltatás fontosságát, hogy maradandó benyomást hagyjon az ügyfelekben.

3. szint

Ez a szint ássunk bele a kereskedelem kihívást jelentő aspektusaiba. A résztvevők stratégiákat tanulnak meg a nehéz ügyfelek kezeléséhez, a szolgáltatás agilitásának javításához, valamint a vészhelyzetek nyugodt és hatékony kezeléséhez. A vásárlók biztonsága és jóléte prioritás lesz, ami megerősíti a csaposról alkotott képzetet, mint egy teljes szakember.

A Carlos Slim Alapítvány teljesen INGYENES tanfolyamot indított Önnek, hogy csapos legyél
FORRÁS: Getty Images
4. szint

Az utolsó szint az alapvető kezelési elvekkel foglalkozik azok, akik túl akarnak lépni a csapos mesterségen, szakképzettek, de a szakterületük vezetői is. A folyamatos fejlesztés áll majd a középpontban, annak feltárása, hogyan lehet növelni az eladásokat, hatékonyabbá válni és fenntartani a magas minőségi szabványokat. Ez a szint felkészíti a résztvevőket arra, hogy szélesebb szerepeket vállaljanak, és hozzájáruljanak az intézmény sikeréhez.

Regisztráljon és lépjen be a Carlos Slim Foundation Bartender tanfolyamára.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )