A Carlos Slim Alapítvány INGYENES online tanfolyamot indít, hogy megtanulja, hogyan készítsen saját kenyeret, hivatalos tanúsítvánnyal!

A Carlos Slim Alapítvány INGYENES online tanfolyamot indít megtanulni saját kenyeret készíteni, hivatalos bizonyítvánnyal!

Ön az édes kenyér szerelmese? Szeretnéd megtanulni, hogyan kell saját kenyeret főzni? Ez a lehetőség neked szól! A Carlos Slim Alapítvány édes és sós kenyér készítési tanfolyamot kínál. Az alábbiakban meghagyunk minden szükséges információt, és a végén egy közvetlen linket, amelyen keresztül részt vehet a tanfolyamon.

Az édes és sós kenyér az egyik leggazdagabb élelmiszer, sokféle ételével. ízek, textúrák, formák, színek és nevek, ez sok ember kedvencévé teszi őket.

Hagyományos sütőtanfolyam mexikói

t

A tanfolyamot teljes egészében a Carlos Slim Alapítvány kínálja, amely egy non-profit szervezet, << elkötelezett az innovatív megoldások kidolgozásában>>. Több cég szövetkezik ezzel az alapítvánnyal, amelyek közül kiemelkedik a Telmex.

A Carlos Slim Alapítvány jól ismert a számtalan tanfolyamról, hogy az emberek tovább tanulhassanak anélkül, hogy közvetlenül egy intézménybe kellene menniük.

Először is értesítjük, hogy a tanfolyam:

Teljesen ingyenes

Saját tempójában tanulhat

Online móddal

Körülbelül 20 órás időtartammal

A foglalkozások végén következetesen

A tanfolyam célja az Ön számára megismerni a kenyérkészítés fontosságát Mexikóban, valamint megtanulni a különféle (sós vagy édes) kenyerek készítésének technikáit, a sütő típusait, a kezelési hőmérsékletet, a tésztakészítést, sok egyéb tényező mellett.

A híres Academica platformon keresztül elvégezheti a Hagyományos mexikói sütés tanfolyamot, ahol kurzusokon keresztül tanulhat, hogy << fejleszthesse vagy erősítse készségeit a tanulási területeken >>, és ezt a Nayariti Technológiai Egyetem tanítja majd. .

A tanulás során 4 modult vesz igénybe, amelyek el lesznek osztva a kurzus időtartamával, és a következők lesznek:

1. modul. >Alap és választható hozzávalók

2. modul. A kelesztőszerek típusai

3. modul. Piskóta tészta

4. modul. Omlós tészta

Mindezt Héctor López López professzor tanítása alatt sajátíthatja el.

A tudás mellett megszerezni, akkor kérdőívekhez, vizsgákhoz, fényképekhez és további forrásokhoz is hozzáférhet.

A tanfolyam elvégzéséhez regisztrálnia kell az oldalon, így IDE kattintva tud belépni, a következő nézetben később kattintson a REGISZTRÁCIÓ feliratú kék mezőre, és válaszoljon a kérésre.

A Carlos Slim Alapítvány INGYENES online tanfolyamot indít, hogy megtanulja, hogyan készítsen saját kenyeret, hivatalos IGAZÍTÁSSAL!

Ne gondoljon tovább! Regisztráljon, mielőtt nincs több hely, ne feledje, hogy a tanfolyam teljesen ingyenes, online és a végén hozzájuthat az elsajátított tudást garantáló bizonyítványhoz, amelyet igény szerint hozzáadhat az önéletrajzához.

Ha érdekel a tanfolyam, a Hagyományos mexikói pékség tanfolyam nevére kattintva jelentkezhet be. Szerezzen ismereteket, és kezdje el saját kenyerét készíteni, hogy élvezze anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát, vagy el kellene adnia!


4.4 / 5 ( 5 Szavazatok )