A Cambridge 175 INGYENES tevékenységet kínál az angol nyelv elsajátításához a nulláról a középszintig

Cambridge 175 tevékenységet bocsát az Ön rendelkezésére INGYENES ANGOL tanulás nullától középszintig

Szeretne angolul tanulni anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát ? Ez a lehetőség neked szól! A Cambridge 175 tevékenységet kínál az angol tanuláshoz a kezdőtől a középhaladóig. Meghagyunk Önnek minden szükséges információt, valamint egy közvetlen linket az oldalra, ahol elvégezheti a kívánt tevékenységeket.

Az angol nyelv tanulása manapság szinte szükségessé vált, pontosabban a munkahelyi vagy oktatási környezetben. Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenkinek van ideje vagy erőforrása az angol tanuláshoz, ezért ma ezt a 175 cambridge-i tevékenységet az Ön rendelkezésére bocsátjuk.

Először is ne feledje, hogy ezek a tevékenységek a következők:

Teljesen ingyenes

Könnyen tanulható otthona kényelméből

Nincs szükség korábbi nyelvi tapasztalatra

A 175 tevékenységen keresztül pedig megismerheti az új nyelvtanulás négy legfontosabb szempontját, amelyek a következők:

< img src ="https://i0.wp.com/ensedeciencia.com/wp-content/uploads/2024/01/Captura-de-pantalla-2024-01-07-115548.jpg" alt="Cambridge az Ön rendelkezésére 175 INGYENES tevékenység az ANGOL nyelv elsajátításához nullától középszintig" title="Cambridge 175 INGYENES tevékenységet kínál az angol nyelv tanulásához nullától a középszintig">

Beszéd

A beszéd az egyik leglényegesebb eszköz az új nyelv elsajátításában, így az elméletileg tanultakat a gyakorlatba is átültethetjük. Így elkezdjük bővíteni a kiejtéssel kapcsolatos ismereteinket.

Hallgatás

Hallgatásnak is nevezik, ez a szempont magában foglalja a hallást és a figyelmet, ez az első Ez egy új nyelv elindításakor kerül gyakorlatba. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy halljuk a szó hangját angolul, a kiadandó hangokat és a kiejtést, valamint a kifejezés ritmusát.

Írás

Írásnak is nevezik, ez az angol tanuláshoz szükséges négy készség része, de ez egy kicsit magasabb szintű tudást igényel, mivel a szavakat teljes egészében angolul kell írni. Azonban mindig a könnyű szintről indul a nehéz szintre.

Olvasás

Az olvasás az olvasmány megértésén alapul, vagyis ez Meg fogod érteni az angol szókincsedből. Minden lehetséges odafigyelés szükséges, hogy elkerüljük a szavak félreértését.

Nyugodjon meg! Valamennyi tevékenység, amit látni fog, a nulla nehézségi fokozattól fog haladni, fokozatosan haladva, amíg el nem éri a középszintet.

A tevékenységek között olyan témákra lesz osztva, mint például:

Szókincs (munka és otthon)

Azonosítsa, mit hallott

Állatok

Sport

Nyaralás

Család

A Cambridge 175 INGYENES tevékenységet ad az Ön rendelkezésére az ANGOL nyelv elsajátítására a semmiből a középszintig

Ön Könnyű lesz kiválasztani, hogy az angol nyelv melyik aspektusával szeretne elkezdeni dolgozni, választhat a nyelvtant, a kiejtést, az olvasást, a szókincset és egyebeket.

A szinteket illetően megtaláljuk a alapszintű, független és kompetens szintű opciók, ugyanazok, mint ahogy korábban említettük, nehézségi fokig fokozódnak.

Végül lehetőséged lesz kiválasztani, hogy mennyi ideig szeretnéd végezni a tevékenységet, ami sokféle lehet. 5 perctől 10-ig vagy még tovább. Minden a rendelkezésre álló időtől függ.

Alkalmazhatja bármelyik kívánt szűrőt, vagy csak az első megjelenő tevékenységgel kezdheti, majd folytathatja a tanfolyamot.

< p>A foglalkozás megkezdéséhez kattintson arra a témára, amely leginkább érdekelte Önt, majd ha bejutott, kattintson a „Start” gombra, így a lehetőségek végigvezetik Önt a tevékenység befejezéséig.

Ha érdekel, hogy elkezdj tanulni angolul, akkor kattints IDE, hogy hozzáférj a 175 tevékenységhez, és könnyedén elvégezd őket.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )